UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Czyli o ile dobrze znalazłem informację na temat tych zawodów to chłopak przegral jedyna walkę a dziewczyna wygrała jedna z trzech... raczej słaby występ
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    4
    Brzeczyszczykiewicz(2024-11-13)
  • @Brzeczyszczykiewicz - Sukcesem jest zakwalifikowanie się do takiego turnieju. Nikomu z innych elbląskich klubów tam nie było.
  • @Brzeczyszczykiewicz - Ciekawe jakie ty masz osiągnięcia sportowe, mielenie jęzorem to żaden wysiłek w porównaniu z walką na macie czy każdą inną dyscypliną. Myślę, że ta dziewczyna i ten chłopak w sekundę by cię rzucili, nawet nie mrugnął byś okiem, więc ogarnij się i wykaż trochę szacunku dla tych, którzy ciężko pracują, żeby osiągnąć jak najlepsze wyniki a nie siedzą przed komputerem i krytykują, nie mając zielonego pojęcia o tym, jak dużo z siebie daje każdy sportowiec.
  • @Brzeczyszczykiewicz - Ta dziewczyna to Mistrzyni Polski Juniorek sprzed tygodnia a poza tym, z tego co wiem to niedawno miała operację kolana, więc dopiero się rozkręca...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    trzymam kciuki(2024-11-13)
Reklama