UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No i rzeczowo i merytorycznie pokazane fakty i liczby. Mam nadzieję, że zamknie to usta „znawców „ i hejterow kajakarstwa, którzy wymądrzali się pod artykułem podsumowującym sport w ubiegłym roku.
  • W kajakach masz kilka dystansów, jeden zawodnik może teoretycznie zdobyć kilka medali. A taki np bokser ma tylko jedną szansę
  • W punkt :)
  • To tym bardziej należy docenić wysiłek bo to tak jak by bokser wychodził kilka razy na ring podczas jednej imprezy 😉
  • Ty tak na poważnie??? Kajakarza stawiasz w tej samej linii co pięsciarza? Wpusc kajakarza na 3 rundowa walkę a ja wsadze pięsciarza w kajak. Zobaczymy kto ile razy wystartuje 😉
  • Sądzę, że kajakarz coś tam wytrzyma, bo mają zajęcia z boksu na sali(Adrian Durma prowadzil). Gwarantuje ci, że bokser nawet sie nie utrzyma w kajaku wyczynowym, a co dopiero ma przepłynąć 10m. Zakładasz się?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    Witek 67(2025-01-02)
  • Widać że gość nie ma pojęcia o temacie, kajakarze to ultra silni goście a amatorskie lanie po ryju może trenować każdy laik. Bądź co bądź przegra kajakarz z zawodowym bokserem/kickbokserem/zawodnikiem MMA ale 99% zawodników sportow walki nie wytrzyma 5sec w profesjonalnym kajaku. Szacunek się należy każdemu sportowcowi jednak kajakarstwo jest arcytrudnym rzemiosłem i większość sportowców trenujących inne sporty nie wymagające takiej równowagi po prostu sobie nie poradzi
Reklama