UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Oczywiscie zanim wplyna pieniazki z programow - to proces. I wszyscy o tym doskonale wiedza. Nikt madry by ich nie przyznawał i nie konczyl konkursu jesli wiedzialby ze te pieniadze nie zostana rozdysponowane. Wg mnie to troche manipulowanie na potrzeby chwili. Jestem przekonany, ze pieniazki dotra do miasta. Andrzej Sliwka we wszystkim w czym mial pomoc - pomagal. Chyba warto docenic to ze byl tak aktywnym poslem i zrobil tak wiele. Chyba ze suweren docenia dzialania - albo ich brak - Pana Jurka W. oraz reszty poslow. Jeśli bedzie kandydowal ma moj glos. Obecnie rzadzacym najbardziej przeszkadza to, gdy ktos dziala skutecznie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    26
    14
    Józio(2023-11-23)
  • @Józio - Żart śliwkowo pisowski
  • @Józio - w czym pomógł ten oszust
  • @Józio - Też raczej oddam głos na Pana Śliwkę, jak będzie kandydował na prezydenta Elbląga. Na pewno na nikogo z PSL, KO czy lewicy.
  • @Józio - W czym konkretnie wic-min Sliwka pomógł Elblągowi(oprócz remontu przedszkola przy ulBema)?
  • @bra - Wymioty mnie biorą jak to słyszę
  • @bra - co słychać pisiorze u mamy Karolci-zdrowa?
  • Oprocz przedszkola? Przyczynil sie do budowy nowej komendy strazy, w koncu ktos zainteresowal sie lokalnym sportem czyli dzieciakami, gro czasu poswiecone na port na ktory nasi sie poobrazali. Walczyl o dofinansowanie na szkole muzyczna. Wiesz, nie jest latwo pomagac w miescie ktorym rzadzi inna opcja, bo wtedy kazda zrealizowana pomoc nie jest na ich konto. Zobacz ile pomogl dookola wszystkim miejscowosciom. Oczywiscie, powody to kampania, ale nie bylo tak pracowitej osoby jak Andrzej Sliwka jesli mamy oceniac innych kandydatow ze wszystkich opcji. Daje to nadzieje, ze jeśli porzuci ciepły stolek posla, to bedzie tak samo pracowal. Bo jest mlody a to najwazniejsze
    8
    4
    Józio(2023-11-24)
  • @bra - wet pisowcu twój głos nas interesuje jak zeszłoroczny śnieg-pozdro dla mamy karolci
  • Skąd u Ciebie taka nienawiść?? Boisz się faktów? Chcesz czy Śliwka to naprawdę mądry i konkretny facet, zakochałeś sie w alkomotocykliście i jego szajce co nic nie robi dla Elbląga tylko sieje ferment i wstyd.... Żal mi takich ignorantów małorolnych jak Ty i Tobie podobni
    2
    2
    Donald_rudy_pinokio(2023-11-25)
Reklama