UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zrobić zatoczki dla samochodów a najlepiej dzieci niech chodzą pieszo do szkoły może ten marsz odbierze im czas na komórkę ? Płaczą że są chore, zmęczone, depresja a nie widzą powodu zgody na trwałe upośledzenie ! Ja chodziłem zawsze na pieszo a do szkoły było dwa km. Zaspy, śnieżyce czy deszcz nie było zmiłuj się ! Dziś jestem po sześćdziesiątce szczupły i zdrowy a co będzie z tym pokoleniem ?
  • Co nas obchodzi jak jest na podlasiu i że byłeś biedny? Niby po 60,a nie ogarnia, trochę się na świecie zmieniło i że to szkoła o profilu sportowym i nie chodzą tu dzieci wyłącznie ze ścisłej okolicy, ale też spod Elbląga. Im też karzesz zasuwać z buta po 10km np. z bielan? Jak mój ojciec miał 25 lat to na auto mógł sobie tylko z okna popatrzeć, jak ja miałem 25,to już dawno miałem swoje własne. Według twojego toku myślenia, to nie powinienem mieć auta, bo kiedyś to ludzie nie mieli?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    46
    DasModel(2024-09-09)
  • @DasModel - Nie przyjacielu, nie oto chodzi ! Auto miałem i mam tylko o samopoczucie i dobro dzieci miałem na uwadze. Oczywiście że jak daleka to wskazane auto. To że inne czasy to nie znaczy że się zatrzymałem, przeciwnie cały czas po świecie idąc łeb w łeb z tym wyzwaniem techniki jak wszyscy...
  • @DasModel - według jego toku rozumowania z dobrodziejstw teraźniejszości trzeba umieć korzystać
  • @DasModel - A na UJ się trzesiesz?
  • Najgorsze jest to że dziś młodzi mierzą wszystkich jedną miarą, określając zacofany, tak jakby ich pokolenie wymyśliło internet i komórki ! My mamy przewagę tzw. życiową mądrość ! My bez netu i komórki świat objechaliśmy wiele razy i dziś mając to wszystko też wyjeżdżamy bo tego wymaga życie, technologia idzie w parze. Pozostaje zamilknąć bo i tak żaden argument i dowód nie dotrze do nich bo dziś bez internetu i komórki nie wiedzą gdzie wisła płynie. Czas leci a wiek każdemu przybywa jednakowo...
  • z modelem, jak sama nazwa mówi, się nie dyskutuje, podobnie jak z np czy gg
  • @DasModel - Z Bielan jeździ komunikacja miejska więc to nie problem. Co z tego, że dziecko "chodzi" do szkoły sportowej niby ma dużo ruchu, jak rodzic musi je odebrać, przywieźć do domu i nie ma już czasu zrobić obiad i to dziecko pcha w siebie fastfoody?
  • A w Elblągu też jest lotnisko. Dolecisz do Berlina? Chyba dawno nie zapoznawałeś się z mapą komunikacji miejskiej. Praktycznie nie ma szans, żeby dojechać z bielan, Krasnego Lasu na Agrykola czy Sienkiewicza i mówię o połączeniach z przesiadką na jednym przystanku. Nie na tym rzecz polega, żeby dziecko musiało wyjść z domu o 6:00 i zwiedzać pół miasta 5-cioma autobusami, żeby na 8:00 dotrzeć do szkoły, skoro to jest około 5km.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    DasModel(2024-09-10)
Reklama