UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Też myślę, że byłoby z pożytkiem dla wszystkich gdyby ekipa wysprzatala park, bez kamer i fotek ot tak, po prostu albo w podzięce za miejsce do tego ich biegania..
  • Zapraszamy na parkrun, wtedy Pan/Pani będzie miał/a okazję włączyć się w sprzątanie... co robimy po każdym spotkaniu...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    6
    Biegająca(2025-01-26)
  • Ale w ogóle byłeś (aś) w tym parku? Tam jest czysto a parkrunowcy po każdym spotkaniu sprzątają po sobie, co proste nie jest bo brakuje tam śmietników. Więc często zabierają śmieci ze sobą. Mam wrażenie, że takie komentarze piszą sfrustrowani ludzie, którzy tego nawet na oczy nie widzieli...
  • Tak to prawda w parku jest naprawdę czysto, byłem wczoraj i bywam od od 1978 roku. Co do organizowania sportu, wszelkiej rozrywki to trzeba całym sercem wspierać nawet gdyby przyszło kilka osób... Co do sprzątania ? Zapraszam mieszkańców Zatorze, obok kościoła i pętli jest przejście do biedronki i nowego osiedla, tam dopiero jest wysypisko śmieci. Czy tam jest jakiś radny czy policjant by wyeliminować tą patologię ?
  • Sprzatanie '' po sobie '' jest chyba oczywiste. Przy tym nie powinno być trudne dla biegających którzy przybywają tutaj tylko w celu pobiegania. Posprzątanie ==po innych == też nie jest żadna hańbą, Robię to od lat. A odpowiadając na pytanie czy w ogóle byłem w tym parku, tak, ostatnio byłem tam przedwczoraj, a po raz pierwszy w 1967 (tak ku jesieni bliżej ).
  • Byłeś przedwczoraj. I co, było brudno? Jeśli tak to czy posprzątałeś? Jeśli nie to dlaczego uwazasz, że trzeba posprzątać? Dajesz.
Reklama