UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Też z moich pieniędzy ta inwestycja powstała a nie mogę wjechać na ten parking gdyż nie jestem mieszkańcem tego osiedla i nie mam pilota ! Natomiast mieszkam przy ul. Gwiezdnej, której część została wyremontowana z budżetu obywatelskiego, więc żądam aby postawić szlabany na wszystkich wjazdach i wejściach na ul. Gwiezdną przy Domu Handlowym i zabronić wchodzenia i wjeżdżania na nasz teren osobom obcym !
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    7
    JaiOni(2015-12-14)
  • chore grodzenie się, w latach 40 minionego wieku likwidowano mury (getta), w latach 10 naszego wieku grodzimy się sami zabierając komuś dostęp do "czegoś" za co zapłacił. Ja myślę, że w tym chorym grodzeniu nie chodzi o brak wolnych miejsc, a o brak wolnych miejsc pod samą klatką bo przecież jak stanie się 50 metrów dalej to narzekanie że nie po to mam auto by chodzi na piechotę te 50 metrów. Przykładów można podawać dużo, gdzie ludzie narzekają na brak miejsc, a 50 - 100 metrów dalej są puste parkingi na wiele aut, ostatni przykład z konkurencyjnego portalu gdzie opisano, że Pani nie ma gdzie do dentysty zaparkować na ul. Grobla Św. Jerzego - a nie wspominano że w okolicy sporo jest takich miejsc gdzie stanąć można.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    1
    okoniowaty(2015-12-14)
Reklama