UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Obwodnica jest potrzebna. Jeśli chodzi o ekologię to uważam, że odciążenie ulicy Bema będzie miało pozytywny wpływ na środowisko, setki aut codziennie stojących w korkach emituje tyle tlenku węgla, że wycięte drzewa w okolicy ul Wschodniej i tak nie oczyszczą takiej ilości spalin. Rozwiązaniem jest nasadzenie podobnej ilości odpowiednich drzew (lub nie wycinanie lasów na cele sprzedażowe). przyroda sobie poradzi. większym problemem jest spalanie w piecach odpadów meblowych niż wycięcie kilkunastu drzew. Ponadto szybszy dojazd do miasta powstanie infrastruktury rowerowej przyczyni się do przesiadki pewnej grupy użytkowników aut na rowery.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    18
    niedlagłupoty(2025-01-14)
  • @niedlagłupoty - Co za bzdury, kij mnie dwutlenek węgla z Bema obchodzi, mają mi miejsca odpoczynku nie niszczyć. Co do rowerów, każdy kto tam kiedykolwiek był, wie, że wzniesienie jest tam znaczne.
  • MariuszLewandowski-Fc A mnie kij w oko z twoim wypoczynkiem i co mam tam zrobić poligon dla czołgów ? W tych konsultacjach decydujemy czy Bażantania jest dla Elbląga czy Elbląg dla Bażentarni czyli USTALAMY PRIORYTETY. A skoro nie interesuje cię zdrowie mieszkańców Bema to im to powiedz prosto w oczy i nie anonimowo jak czynisz to teraz. Wzniesienie można pominąć przekopem pod częścią góry który w zasadzie będzie niewidoczny pośród drzew.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    9
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-14)
  • @niedlagłupoty - Setki aut na Bema są tylko ok.15.30 kiedy kończy pracę jednostka wojskowa. W pozostałych porach ruch odbywa się w miarę płynnie, jak na ulicę z taką ilością sygnalizacji świetlnej. Codziennie tamtędy jeżdżę. Gdyby żołnierze kończyli w grupach co 15 minut problemu praktycznie by nie było. Hashtagi: #noicoztego
Reklama