UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @Młody Ernst Stavro Blofeld - Zawsze patrzysz w oczy, kiedy z kimś rozmawiasz? Nigdy nie wykonujesz niepotrzebnych ruchów? Wystarczy ci pierwszych dziesięć słów, pięć pierwszych gestów i już wiesz, że w jego psychice czai się strach. On jeszce nie zdaje sobie sprawy, że wkrótce będzie miał pełne portki. I nie boisz się zapraszać chłopaków na spacer za miasto słodziaku? Ty to musisz mieć silną psychikę...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    8
    PsiKaktus(2025-03-25)
  • @Młody Ernst Stavro Blofeld - Takie stare powiedzenie nadal aktualne?- "Nie matura, a chęć szczera zrobi z ciebie oficera"
  • @Młody Ernst Stavro Blofeld - W Sądzie? Za pobicie chcesz być skazanym. Kolejny pseudo fighter z ulicy. Tobie się wydaje, że dla człowieka z ulicy czeka tam drabinka awansu? Chłopczyku uczyć się było trzeba w szkole oficerskiej to byś był tym kto rozkazy wydaje. W wojsku Ja to d.... masz robić co Ci każą na ślepo. Przecież to przedszkole nie służba wojskowa. Skoszarować to towarzystwo panienek w kucykach na 24/7 w tygodniu i wtedy wypłacać żołd 6tys brutto a nie robić sobie kpinę z armii. A o przepustkach do domu decydować względem zaangażowania w szkoleniowym tygodniu. Wtedy się zrobi trochę luźniej z tymi nieudacznikami co do wojska idą bo w żadnej pracy sobie nie radzą.
  • @PsiKaktus - Chcesz mi to powiedzieć w twarz? Jutro o godzinie 18:00 punktualnie w miejscu dawnego Mostku Elewów w Bażantarni. Przyjmujesz zaproszenie na konfrontację "słodziaku"? Czekam na odpowiedź.
  • @Młody Ernst Stavro Blofeld - Nic dziwnego, że nie poradziłeś sobie w wojsku, tam nie ma miejsca dla takich jak ty. Swoje warunki możesz stawiam kolegom z "dzielni" przy trzepaku. Powodzenia fikcyjny antybohaterze.
  • @Młody Ernst Stavro Blofeld - Chętnie spotkam się z tobą wieczorkiem w lasku, mój ty misiu-pysiu. Ty Brutalu Ty! :-* Na łonie przyrody dawno nie byłem...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    5
    Psi Kaktus(2025-03-25)
  • @Młody Ernst Stavro Blofeld - Gałęzie z lasu należą do nadleśnictwa, także nie fisiuj cwaniaczku
Reklama