UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziś sie pieski i inne zwierzaki nie bały fajerwerków
  • Tak dzis pieski w całym Elblagu spokojne i nic nie słyszały, chyba tylko te na Starym Mieście to i owszem. Tylko niecałe trzy minuty. Przestań bredzić i stekać jak stara baba.
  • TA a od kiedy Nad Jarem jest na Starym Mieście "geniuszu"? Pies wszedł do szafki na buty ze strachu ! Jesteście obleśni, do czego jesteście gotowi się posunąć by zdobyć kasę i dopiec opozycji !?!?
  • Mój pies w domu szczekal i się bał, tak więc nie jestem za światełkiem do nieba, a mieszkam koło rynku, powinien Owsiak iść w inna formę "radości " z tytułu tego zdarzenia
  • A zapach psa w domu wam nie przeszkadza ? Bo kiedy byłemu u kobietki to czułem w łóżku psa a nie człowieka, nie wspomnę o sierści to mi wystarczyło by się pożegnać..... czy to oznacza że nie lubię zwierząt ? Przeciwnie ! ale wszyscy mają swoje miejsce i trzeba umieć uszanować higienę osobistą także osoby zaproszonej..... Czy dla kobiet ważny jest tylko język ?
  • @as63 - te 63 to oznacza twoje IQ ?
  • bo to inne fajerwerki - takie prawilne :)
  • @as63 - Miejsce psa to buda
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Blumenbauer(2025-01-27)
  • @Blumenbauer - Kto takich bzdur tobie naopowiadał ? Znęcasz się nad zwierzętami sadysta jesteś?
Reklama