UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • 1/ Dlaczego w Młodzieżowej Radzie Miasta są tylko osoby do 19 roku życia, czemu nie zaproszono do niej studentów ? 2/ W ubiegłorocznych postulatach Rady przewijał się temat braku miejsca spotkań, budynku, gdzie elbląska młodzież miałaby miejsce na swoją różnorodną działalność. Czemu do tej pory brak jest takiej instytucji, jak. Klub Młodzieżowy połączony z Klubem Studenckim. Nazwa jest nieistotna, ale bez takiego miejsca dedykowanego właśnie młodym istnienie MRM jest bezproduktywne, a pustych lokali miejskich, które mozna zagospodarować na ten cel nie brakuje.
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi o ile wiem to klub studencki powołała PWSZ w Akademiku na Wspólnej i jest tam nawet sala koncertowa. Puste lokale to nie kwestia ich istnienia ale ponoszenie kosztów ogrzewania i oświetlenia. Pogląd że wszystkie poprzednie MRM okazały się bezproduktywne podzielam żeby nie zarzucić im śmieszności. Właśnie propozycje zrobienia dla młodych miejsca dla nich przez nich zarządzanego zamierzałem im przedstawić. Czy ta okaże się jednak produktywna ? Ja swoje zrobiłem teraz pora na młodych ludzi ale pomysł podchwycą i zrealizują albo lepiej żeby siedzieli w domu i dali miejsce innym którym się chce coś zrobić....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-04)
Reklama