UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Naprawdę żenujące komentarze, fajnie, że młodym ludziom chce się coś działać, coś robić, jak przesiadują w ogrodach to źle, jak mają chęć spróbować coś działać to też źle, no najlepiej pozamykać młodzież w piwnicach, będzie spokój xd Mam nadzieję, że nie zniechęcicie sie tymi komentarzami i będziecie robić co uważacie za słuszne. A Urząd powinien chronić młodzież przed takimi ludźmi jak Mariusz Lewandowski, niech dzieciaki pracują w spokoju.
  • MariuszLewandowski-Fc Poniekąd podzielam Pana pogląd że nie nadaje się do prowadzenia takiej grupy medialnej - dlatego żądam zorganizowania jej przez Miasto i nadania jej statutu jaki zaproponują młodzi ludzie sami - i to jest swego rodzaju paradoks tej sytuacji - i tu zgoda. Przede mną nie można się chronić a moi wychowankowie z czasów ZHP przeskoczyli mnie dawno w każdej dziedzinie do której ich zainspirowałem gdy oni mieli lat naście. I całkowicie podzielam pogląd Pana że dzieciaki / choć słowo dzieciaki nie bardzo do niektórych pasuje / pracują w spokoju pod tym jednak warunkiem że pracują. Przewodniczący zgrzeszył właśnie wobec tej misji Rady bo propozycja jaką zamierzałem im przedstawić dotyczyła właśnie potrzeb młodych ludzi pokazanych na debacie "Portelu" w sprawie młodych, Postawa sam nie potrafię i komuś nie pozwolę jest wysoce naganna i szkodliwa społecznie a to że ów młody człowiek udzielił mi zgody którą następnie cofną jest już grandą na resorach bo jak ktoś może pamięta zasada dotrzymywania umów jest podstawą cywilizacji europejskiej. Zawsze należy robić co się uważa za słuszne i do tego właśnie młodych ludzi zachęcałem. Ale czy zachowają się jak trzeba - pokarze czas. Zawsze mogą zajmować się podejmowaniem uchwał w sprawie czterolistnej koniczyny.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-04)
Reklama