UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Całe szczęście że nie interesuje mnie ta cała Rada Miejska i nie poszedłem na wybory w drugiej turze. Ani Śliwka ani Missan. To tyle. Dziś czuję się świetnie i mam to wszystko gdzieś a polityka to jedna wielka szopka z cyrkiem tylko mieszkańców żal że się angażują ale widząc po liczbach już coraz mniej.
  • Polityka to rządzenie ! To tak jakbyś tolerował jazdę bez trzymanki, bez świateł na ulicach bez znaku drogowego ! Jaki byłby świat ? Żal mi takich płytkich jak ty.
  • MariuszLewandowski-Fc Nie grzesz. Sprawowanie władzy dla władzy i konfitur to nie polityka ale politykierstwo. Polityka to czynienie świata lepszym dla większości. Właśnie z tym socjotechnicznym patrzeniem na politykę można wygrać stawiając głos Obywatela ponad głosem polityków a żeby ten głos wybrzmiał warto go wysłuchać. Życie to niestety jazda po ciemku na torze przeszkód na rowerze bez hamulców i życzę młodym ludziom żeby ich nic bardziej stresującego niż moje wypowiedzi w życiu nie spotkało. Niestety - spotka ich tysiące sytuacji o wiele bardziej stresujących niech się więc przecierają w sytuacjach nie zaplanowanych To też sztuka której trzeba ich nauczyć.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-04)
Reklama