UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja zapytam się co to w ogóle było za żenujące show?? Takie zachowania niedopuszczalne, wstyd
  • MariuszLewandowski-Fc Chyba wyślę Panu Gruchalskiemu opis owego w istocie niesmacznego wydarzenia bo w komentarzach się tego nie opisze, ,, ,, I ma Pan racje wstyd że pewien "pan" który aspiruie do roli animatora pracy tej radu nie potrafił zachować się jak trzeba ale niedopuszczalne jest to że ktoś próbuje przekonać mnie że nie warto bronić wolności słowa i prawa do inicjowania zadań jakie te Rada powinna inicjować w interesie środowiska młodych ludzi. Problem jest też taki że debata Portelu nie spotkała się z zainteresowaniem nawet tych młodych ludzi. Dość w Elblągu " Bezradnych Radnych "
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-04)
  • @MariuszLewandowski-Fc - może coś w końcu zacznie się dziać w tym mieście bo póki co same puste gadki o wszystkim i o niczym, spotkanka, konferencje, kawki, fotki, uśmiechy, rady, porady na zdrady tylko ciągle w miejscu !!!nawet już czytać nie ma o czym
    2
    0
    znudzony(2024-11-04)
  • @MariuszLewandowski-Fc - bo jest taka nuda, że szkoda czasu na pseudo wydarzenia, mieszkańców interesuje rozwój gospodarczy, nowe miejsca pracy, a nie pitolenie o niczym !
  • MariuszLewandowski-Fc Nuda powiadasz.... mam setki godzin nagrań z bardzo ciekawych spotkań z ostatnich pięciu lat i wszystkie te wydarzenia były dla mnie ciekawe a 90 procent nich nikt w Elblągu nie zauważył jak na przykład debaty " Portelu " która pomimo promocji na najlepszym portalu zgromadziła około 5 młodych ludzi w tym żadnego z Radnych tej Rady.... Poprzedniej MRM też nie było co jej składzie chyba mówi wszystko.... Rozwój gospodarczy to kadry a jeśli te wyjadą pracować do Londynu czy Olsztyna to o czym mamy mówić ? Po likwidacji Odlewni Zamechu będziemy potentatem w struganiu sztachet do płotów ?
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-04)
Reklama