UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Obywatelu. Zamiast latać ze zdjęciami do Portelu w tym czasie pozbierałbyś smieci i wrzucił do kubła. A tak na marginesie czyje to śmieci? Zdaje się że to mieszkańcy malborskiej zostawiają po sobie taki burdel. Skrzyknijcie się i posprzątajcie. Proste:)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    22
    Wujek dobra rada(2025-04-17)
  • @Wujek dobra rada - Obywatelu chyba nie wiesz o czym piszesz i widać, że nie masz pojęcia o życiu…. ja akurat nie jestem mieszkańcem ul. Malborskiej ale wszechobecny syf na tym placu zabaw i sprzątanie po osobach, które nie grzeszą rozumem nie jest w gestii mieszkańca. Tu pilnie potrzebna jest pomoc aby ukrócić zachowanie osób, które ten syf zagrażający dzieciom robią. Polecam kilkanaście razy posprzątać po kimś i puścić tam swoje dzieci to może by Pan zrozumiał co przechodzą inni okoliczni mieszkańcy.
    23
    8
    Obywatelka ;)(2025-04-17)
  • @Wujek dobra rada - Zgadzam się z Tobą w 100%. Dziś nie dość że ludzie sami śmiecą gdzie popadnie to jak ma jakiś śmieć z ziemi podnieść i do kosza wrzucić to jest to dla nich upokarzające. Obejdzie, noga przesunie jak przeszkadza ale się nie schyli.... I nie jest to tylko problem zatorza ale mentalności społeczeństwa. Jak zwrócisz uwagę takiemu to jeszcze cię zwyzywa a najśmieszniejsze że wkolo zawsze taki sobie znajdzie obrońców i to Ja wychodzę na gbura i Hama.
    13
    2
    Kosmita.(2025-04-17)
  • @Obywatelka ;) - Ja akurat praktycznie za każdym razem po kims sprzątam jadąc na ryby, i nie jest to dla mnie uwłaczające, tego też uczę swoje dzieci. Mieszkańcy sami powinni dbać o najbliższe otoczenie i zwracać uwagę tym co śmiecą. A zwykle tylko jeden na drugiego patrzy i burczy coś pod nosem. No chyba że lubią relaksować się w otoczeniu takiego chlewu! Problemem jest brak pozytywnych wzorców i wszechobecne "chciejstwo" I wymagania. Chcesz by było lepiej? Zrob coś a nie tylko patrzysz żeby ktoś coś zrobił żeby Ci było lepiej!!!
    12
    0
    Adamuss(2025-04-17)
  • @Kosmita. - A ty tak chodzisz i przy wszystkich smietnikach sprzatasz za kogos juz to widze Wujek dobra rada w necie a poza jak cala reszta smieci i kipy po fajach po d nogi rzuca
  • @Ech - Nie po śmietnikach nie chodzę ale w miejscu w którym spędzam czas rekreacyjnie to zanim usiądę sprzątam wokół bo nie lubię siedzieć w chlewie, jeśli nie zrozumiałeś przekazu komentarza i nie widzisz różnicy w ogarnięciu najbliższego swojego otoczenia a chodzenia i sprzątania przy śmietnikach to jesteś zwyczajnym oszołomem. Jeśli mi przeszkadza syf wokół mnie to zawijam rękawy i sprzątam go wokół siebie a nie robię zdjęcia i płacze w necie jakie to Kariny i sebixy pokrzywdzone bo muszą siedzieć wśród śmieci. Taka widzisz subtelną różnica między nami...
    3
    0
    Kosmita.(2025-04-17)
  • @Wujek dobra rada - To samo chciałem pisać, że nikt inny tam nie smieci jak mieszkancy
    0
    0
    Adasko007(2025-04-18)
  • @Obywatelka ;) - Pewnie śmieci zostawiają mieszkańcy Bielan i osiedla Nad Jarem. Pasłek też się dokłada.. Hashtagi: #AleWykombinowala
Reklama