UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ttt To takie buty !!!! Nie dobrze !! Tylko winny się tłumaczy !!. Areszt, więzienia, no no no- światowy człowiek, tyle aresztów zwiedzić, i Niemcy na dodatek- światowy, światowy.
  • MariuszLewandowski-Fc @ttt - Dziękuję za wyrazy uznania.... Zrozumiał już Pan dlaczego takie "zarzuty" mnie śmieszą ? A co do światowego życia to wiele rzeczy w Polsce docenia się jak się jest poza Polską. Może kiedyś poopowiadam o moich peregrynacjach bo wiedzę że fanów tylu że nie zmieszczą się w Sali Koncertowej Rausza. Popularność rośnie mi lepiej niż słupki w sondażach kandydatów w tych wyborach....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-11)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Taaaa, można pomyśleć, że masz poczucie humoru ale można pomyśleć, że po prostu nie rozumiesz tego jak przedstawiasz sam siebie..... Dobrze, że ludzie mieli okazję poczytać to co sam o sobie napisałeś. Kim jesteś. Co robisz. U kogo mieszkasz, itd... Na część pytań nie odpowiedziałeś, a to też uzupełnia obraz.
  • MariuszLewandowski-Fc Poproś kolegów z Portelu niech pogrzebią, ,, ,Mogę na swój temat pisać co chce łącznie z tym że urodziłem się na Aldebaranie albo Casjopei. Skoro nie wiesz kom jestem to nie mój problem tylko twój. Nie chce mi się z tobą gadać - znasz taki cytat ? Jesteś za tępy żeby postawić ciekawe pytania a te świadczą że traktujesz mnie o wiele poważniej niż ja sam siebie. Maluj sobie w swojej głupiej głowie co chcesz - mnie to "lata" Dotarło ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-11)
Reklama