UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak być może będzie jak KRISMAR nie wypłąci mi wypłaty! już dwa miesiace czekam. KRISMAR firma elblaska, nie tylko ja czekam. pozwy w sądzie. Czekamy na szybki ruch sądu pracy w elblagu aby nakazał firmie KRISMAR zapłatę zaległości. Czy szef KRISMARu wie, że nie mamy z czego zyć? Czy go to obchodzi? Zatrudnił mnie, dał umowę, zaufałem mu, wykonałem swoje cele a on miał za cel to sprzedać i mi zapłacić... nei zrobił tego dotąd! Sądzie elblaski, zaintersuje się tymi pozwami szczegółowe!
  • Kris mar to była kiedyś fantastyczna firma. Pamiętam w 1994/5 r na umowie wszyscy pracowali za najniższą (moja pierwsza umowa 485 pln) a za dwa tygodnie pracy zarabiałem więcej niż ojciec w Zamechu za miesiąc. Moja najwyższa dwutygodniówka to było prawie 3 tyś na rękę. Kiedyś to się żyło
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    8
    Kris mar Gronowo(2025-02-25)
  • @Kris mar Gronowo - Tak tak tak znamy te opowieści. Elbląskich taksówkarzy i miejskie legendy. Mieliście gest i tygodniówkę nie jeden w bałaganie przewalił takie to były czasy. W Elblągu wtedy stolarz rządził w agencjach towarzyskich, które pod stolarzy się otwierało.
  • @Kris mar Gronowo - Była ale się zmyła. Zakłady dzielą się na te stabilne i niestabilne. Hura jedziemy na trzy zmiany bo Rosja i Rumunia wszystko odbierze na bylejakości. Tak było w latach 90tych. To nie jest już dziki zachód tylko ekstremalna konkurencja na marżach śmiesznych. Albo wypracowałeś nazwę i markę albo nie ma firmy i jesteś podwykonawcą za drobne.
  • Pieniędzy ni ma i nie będzie
  • Ehhh te stolarnie co jedna to lepsza kris mar home concept to zakrawa o kpinę, dlaczego sądy mie zabierają majątku tych firm na poczet zadłużenia dla pracowników, jeśli nie stać na opłatę pracowników to pozamykać to dziadostwo....
  • @Kris mar Gronowo - No i się sesraaaa..... o
  • Teraz to mogą jedynie kukurydzę obrobić
Reklama