UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie jestem ani za tymi, ani za tamtymi. I na odwrót. Ale te obecne koszerne, lepiej by się za robotę wzięli, aby ten przekop zacząć wykorzystywać i robić kasę. Ale jak widać, stolca potrafią zdziałać! Bez nakazów z Brukseli boją się nawet wysikać. Beznadziejni!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    60
    34
    No tak(2024-07-12)
  • @No tak - A ja jestem za jednymi, a jeszcze bardziej przeciwko tym drugim, siku robię bez nakazów z Brukseli i tych w czarnych sukienkach (bo to oni więcej mieszają w łepetynach biednych, prostych, niewykształconych Polaków). Do przekopu to można stolca zrobić a nie robić kasę wykorzystując go. Jest już wykorzystany w 100%. Robi jako atrakcja turystyczna i jachty przepływają (średnio 4-5 jednostek dziennie). Jego można wykorzystać jak wierze ostrołęckie. Co tamte uczyniły napawającego nadzieją? To obłudnicy tacy jak i ty.
  • Swoim wpisem pokazałeś jakim jesteś człowieczkiem. Bez znajomości drugiego człowieka, już wyraziłeś o nim opinię. Zapewne chełpisz się swoim wykształceniem, gdyż i o tym nie omieszkałeś wspomnieć. Jednak na co ci ono, skoro nie rozumiesz, że po 01/05/2004,właśnie nawet siku bez nakazów z Brukseli zrobić nie możesz. Temat "czarnych w sukienkach" pomijam, bo nawet nie wiem skąd on się tutaj wziął, skoro nie było o nim mowy w moim komentarzu. A już na pewno nie potrafisz żyć bez wroga. Tego "za płotem". To takie "polskie"... Miłego trwania w maraźmie życzę!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    No tak(2024-07-13)
Reklama