UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mamy największą ofiarę piractwa tej ofiary. Wypowiedziała się ta dziuna, która prowadziła audika: "Przez to, co zrobiła ta pani, jesteśmy teraz zastraszani, boimy się. Ja nie jestem osobą, którą można upubliczniać, a ta pani przez publikację nagrania sprawiła, że teraz ludzie chodzą i straszą mnie. ".
  • No chyba czuje się współwinna ? O mało dzieci na pasach nie zabiła.
  • Gdzie jest ta wypowiedź podpowiesz? Gwiazda raczej gra na litość. BOSS ją ochroni. Bidulka po masło nie pójdzie do sklepu bo linczem pachnie... a jechać z patologią do spodu! Werbalnie bez przemocy fizycznej.
  • Ja jestem pod wielkim wrażeniem. Żebyście nie szukali. Niemiecki Fakt dociera do partnerki polskiego Sołtysa i robi wywiad pełen łez, żalu i emocji... to się nazywa zaatakować kogoś i zgłosić się na Policję z doniesieniem dostałem zaatakowany. Kto pierwszy ten lepszy. Tylko ten pet zapomniał nie odnotował, że został nagrany. Jego partnerka będą czynnym współudziałowcem tego zajścia jest hejtowana. To ona zawróciła. To ona wyprzedziła i z premedytacją zajechała drogę poszkodowanemu wymuszając hamowanie i to ona jest hejtowana. Chciał być BOSS a został teraz tablice do Q7 założy KIEP. hejt i lincz internetowy. Pani sobie nie radzi z tym mentalnie. A było myśleć i przyzwoitym być.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Darecki42(2025-03-06)
Reklama