To sprywatyzuj stadion i pozbądź się balastu "miasta". Ktoś ma znaleźć sponsora (miasto) po to by nieroby miały kasę (zarząd, kopacze). Jak zagrają poprawnie to i sponsor się znajdzie. Widziałeś aby za nieróbstwo ktoś płacił z własnej kasy? Poza tym ten "klub" ma kibili (słychać jak czasem drą ryje) więc niech karnety kupią za kasę pozwalającą utrzymać nierobów, a wtedy zobaczymy czy będą chcieli płacić staczom boiskowym. Przyzwoitości brak. Lepiej jest być na czele 3-4 ligi niż na końcu 1.Ktoś musi przegrywać by wygrał ktoś, ale dlaczego akurat ci kopacze od lat tylko przegrywają.
No tu akurat masz rację I wytrąciłeś mi wszystkie argumenty- sprywaryzuj stadion - tego się nie da sprywatyzować A8 - to gruz arena I pudrowanie trupa- poszło już tyle kasy na remonty, zadaszanie, budynki toalety, remont kasy za górę pieniędzy, umoczony milion na dokumentację I następny milion na zmiany projektowe, nowego stadionu, sporą kasę wydano tež na oświetlenie, tak czy inaczej to dalej Gruz Arena I żeden sponsor się nie znajdzie by objąć ten obiekt, który obciążony jest źle wydanymi pieniędzmi na inwastycje które w ogóle nie powstały- jak wcisnąć komuś ten obiekt z tyloma milonami długu? No I drugi argument - sprywatyzować by " nieroby miały kasę" - masz rację jeszcze nie widziałem żeby za nieróbstwo ktoś płacił - czyli co? Elbląg skazany na lll ligę a w porywach... o szczęście niepojęte po nocach mi się śni, gdy do bram ll ligi- otworzą czsem drzwi.