Do redakcji i nie tylko. Powyzszy artykul jest w wiekszosci przedrukiem z konferencji prasowej trenera poprzeplatany wypowiedziami obroncy. Czy nie macie wrazenia ze ten artykul jest strasznie chaotyczny? I ciezki do czytania. To juz nie pierwszy raz na portelu. Zaczynacie jakies zdanie jakas wypowiedzia, na koncu podajecie kto to powiedzial (trener lub obronca lub ktos inny). Moze to i jest poprawnie z punktu widzenia redaktora, ale to jest juz kolejny artykul ktory zaczynam czytac od konca zdania. Najpierw czytam kto to powiedzial a pozniej czytam jego wypowiedz zeby polaczyc tresc z osoba mowiaca i rozumiec jej punkt widzenia. Prosze zastanowcie sie nad forma artykulu przy tak wielkiej ilosci cytatow. Czy pozostali czytelnicy tez maja takie wrazenie jak ja, czy tylko mi sie tak wydaje?
@do SM - Dokładnie, a co najlepsze czytając wiem ze zremisowała ale ile tego nie ma, powinni podawać choć wynik na końcu artykułu coś jak Olimpia 0:0 DrużynaC. Był remis a czy gole były tego nie wiesz z artykułu, a możesz sie domyśleć bo o golach nie napisali.