UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mamy kapitalną drużynę. Drużynę z prawdziwego zdarzenia. Sami profesjonaliści. Zero balang. Zero imprez. Zero alkoholu. Tylko treningi, treningi, szkolenia i zdrowy tryb życia. Im NALEŻY SIĘ stadion. Na miarę Nou Camp. Lepszy, bo przecież nasi kibice też nalepsi są - tak jak nasi piłkarze. Więc na tym stadionie fotele ze skóry, podgrzewane z regulowanymi zagłówkami. A dla piłkarzy naszych najlepszych w te klocki - miasto ma wybudować Willę dla każdego w Krasnym Lesie na przykład. I pensje. Wysokie. Bo wysokie pensje im też SIĘ NALEŻĄ. I samochody też trzeba im dać. Limuzyny. I na rękach nosić ich trzeba a nie krytykować. Żeby mi tu żadny krytykant się nie odważył. obrażać. Tak ma być.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    26
    16
    dyzio(2025-03-01)
  • @dyzio - Widzimy się w YOLO.
  • @dyzio - Dyzio ty dzbanie kibice niewiedzą tak jak ty przed telewizorem na fotelu skurzanym i nie oglądają złotopolskich także cichutko i pogadaj sobie że swoimi równymi tobie co będzie w następnym odcinku a ludziom daj żyć
  • @dyzio - Dyzio a był spokój z tobą, jakiś czas, - trzeba będzie Cię znowu przywołać do tej samej bramy skąd dałełeś już kiedyś dyla, družyna sie niepodoba, nie spełnia Twich oczekiwań- -zapisz się do 100 konkretów, oni spełniają wszystko, nawet ziemniaki Ci obiorą
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    2
    No tak.(2025-03-02)
  • @No tak. - Widzisz pisiorku mierny.... Kłamiesz jak TV Rjepublika Twoja i odwracasz kota ogonem. To ja zapraszałem Was wielokrotnie - w tym raz bardzo konkretnie - na spotkanie do Olsztyna. I co ? Tchórzem podszyty jesteś Ty i Twoja ekipka z piaskownicy. Gdybyś miał wątpliwości - ja mam zrzuty naszych rozmów i chętnie je opublikuje jeśli dalej będziesz kłamał. Z Wami, pisiorami trzeba rozmawiac konkretami.
Reklama