UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • branża restauracyjna ma wysokie marże, więc jeżeli właściciel nie odłożył na czarną godzinę to po prostu wszystko wydał żyjąc na bogato i teraz mu zabrakło na przetrwanie.
  • Być może ma wysokie marże, ale i koszty niemałe. A oprócz utrzymania restauracji, pracowników najczęściej ma jeszcze rodzinę i dom, który też musi utrzymać. Niewielu ma tyle oszczędności, żeby przez pół roku z tego żyć, utrzymywać martwy biznes. Nie zarabiając NIC.
Reklama