Nie musisz chorować! Zatroszcz się i zadbaj o swoje zdrowie. Pozwól, by odpowiednio dobrane programy suplementów diety, podniosły witalność Twojego organizmu i przywróciły dobre samopoczucie.
Na człowieka oddziałują czynniki środowiska zewnętrznego i wewnętrznego, które wywołują zmiany biochemiczne w funkcjonowaniu komórek i narządów organizmu. Czasami w swej bezradności przeczuwamy, że prawdziwa przyczyna naszych dolegliwości zdrowotnych tkwi zupełnie gdzie indziej i często mamy rację. Tylko jak dotrzeć do tej przyczyny? Z pomocą przychodzi nam Test EAV oparty na elektroakupunkturze, wykorzystuje on oryginalną, biofizyczną metodę testów za pomocą specjalnego urządzenia elektronicznego - Salvia. Jest on najdokładniejszym i najszybszym sposobem wykrycia zmian chorobowych, który praktycznie dla większości mieszkańców Europy jest nieznany. Pomiary tą metodą przy prawidłowym i dokładnym procesie mierzenia pozwalają w ciągu kilkunastu minut uzyskać wiedzę o kondycji naszego organizmu i istniejących lub mogących wystąpić problemach zdrowotnych. Ponadto Test EAV wykrywa w organizmie obecność różnych obciążeń, które się w nim zgromadziły, takich jak: pleśnie, pasożyty, metale ciężkie, itp.
Często jest to wiedza dużo większa niż ta uzyskana w wyniku drogich i długotrwałych badań laboratoryjnych. Tylko Test EAV oraz odpowiednio dobrane dzięki niemu zalecenia zapewniają aż 80-90% pewności sukcesu terapii, co nie jest osiągalne żadną inną metodą badania. Każda substancja, z którą się stykamy oddziałuje na nas pozytywnie, negatywnie lub neutralnie. Wpływ niewielki, nieodczuwalny zmysłami, jest możliwy do zmierzenia urządzeniem EAV. Tak naprawdę choroba nie pojawia się w ciągu kilku dni. Poważne schorzenia powstają kilka, kilkanaście lat. Organizm już od dłuższego czasu zmagał się z różnymi dysfunkcjami i niedoborami, próbując „nadrobić” je kosztem innych organów i tkanek. Jednak to wszystko trwa do czasu.
Współczesny styl życia powoduje, że każda komórka niezależnie od funkcji jaką pełni, potrzebuje komórkowych składników odżywczych w ilości większej niż zapewnia je dieta. To właśnie złe odżywianie powoduje najwięcej przedwczesnych śmierci. Nie wypadki samochodowe i lotnicze, nie choroby genetyczne, nie katastrofy naturalne, ale to co jemy. Pokarm to paliwo na którym operuje nasz system. Powinno być zatem oczywiste, że stan tego systemu - naszego ciała jest uzależniony od dostarczonego pożywienia. Mimo to, większość z nas nie myśli o tym w ten sposób. Ogłuszeni reklamami promującymi coraz to nowe, „lepsze”, „zdrowsze” produkty, ufamy, że dokonujemy mądrych wyborów. Tymczasem, wiele pokarmów, nawet tych reklamowanych jako „zdrowe”, mogą być toksyczne. To nie jest przesada i próba przestraszenia . Produkty poddane nowoczesnym procesom przetwarzania, są „napakowane” substancjami konserwującymi, barwnikami, cukrem, olejem rafinowanym oraz różnego rodzaju „ulepszaczami”. Przykładem może być większość płatków śniadaniowych, nawet tych typu musli, które mają być przecież takie „zdrowe”. Zawierają cukier, słodzik, mąkę „ogołoconą” ze wszystkich substancji odżywczych. To substancje obce dla naszego ciała, które nie przedstawiają dla niego żadnej wartości .
Toksyny z pokarmów, bakterii czy pasożytów są tak niebezpieczne, gdyż rezultaty wyrządzonych szkód nie od razu są widoczne. Możemy myśleć, że czujemy się i funkcjonujemy dobrze i nie potrzebujemy żadnych więcej porad zdrowotnych. Tak długo, jak czujemy się w miarę dobrze, kontynuujemy złe nawyki, a nasza czujność jest uśpiona. Tymczasem, pod powierzchnią, konsekwentnie, podstępnie kumulują się i kotłują, uszkadzając wewnętrzne narządy, aż wybuchną w formie „niespodziewanej” choroby: ataku serca, udaru, cukrzycy, raka…
Naszym celem jest znalezienie przyczyny powstawania problemów słabości naszego organizmu lub sprawdzenie jego kondycji, ułożenie diety wspomaganej suplementami, aby odżywić tkanki, komórki – dlatego zapraszamy do gabinetu:
Często jest to wiedza dużo większa niż ta uzyskana w wyniku drogich i długotrwałych badań laboratoryjnych. Tylko Test EAV oraz odpowiednio dobrane dzięki niemu zalecenia zapewniają aż 80-90% pewności sukcesu terapii, co nie jest osiągalne żadną inną metodą badania. Każda substancja, z którą się stykamy oddziałuje na nas pozytywnie, negatywnie lub neutralnie. Wpływ niewielki, nieodczuwalny zmysłami, jest możliwy do zmierzenia urządzeniem EAV. Tak naprawdę choroba nie pojawia się w ciągu kilku dni. Poważne schorzenia powstają kilka, kilkanaście lat. Organizm już od dłuższego czasu zmagał się z różnymi dysfunkcjami i niedoborami, próbując „nadrobić” je kosztem innych organów i tkanek. Jednak to wszystko trwa do czasu.
Współczesny styl życia powoduje, że każda komórka niezależnie od funkcji jaką pełni, potrzebuje komórkowych składników odżywczych w ilości większej niż zapewnia je dieta. To właśnie złe odżywianie powoduje najwięcej przedwczesnych śmierci. Nie wypadki samochodowe i lotnicze, nie choroby genetyczne, nie katastrofy naturalne, ale to co jemy. Pokarm to paliwo na którym operuje nasz system. Powinno być zatem oczywiste, że stan tego systemu - naszego ciała jest uzależniony od dostarczonego pożywienia. Mimo to, większość z nas nie myśli o tym w ten sposób. Ogłuszeni reklamami promującymi coraz to nowe, „lepsze”, „zdrowsze” produkty, ufamy, że dokonujemy mądrych wyborów. Tymczasem, wiele pokarmów, nawet tych reklamowanych jako „zdrowe”, mogą być toksyczne. To nie jest przesada i próba przestraszenia . Produkty poddane nowoczesnym procesom przetwarzania, są „napakowane” substancjami konserwującymi, barwnikami, cukrem, olejem rafinowanym oraz różnego rodzaju „ulepszaczami”. Przykładem może być większość płatków śniadaniowych, nawet tych typu musli, które mają być przecież takie „zdrowe”. Zawierają cukier, słodzik, mąkę „ogołoconą” ze wszystkich substancji odżywczych. To substancje obce dla naszego ciała, które nie przedstawiają dla niego żadnej wartości .
Toksyny z pokarmów, bakterii czy pasożytów są tak niebezpieczne, gdyż rezultaty wyrządzonych szkód nie od razu są widoczne. Możemy myśleć, że czujemy się i funkcjonujemy dobrze i nie potrzebujemy żadnych więcej porad zdrowotnych. Tak długo, jak czujemy się w miarę dobrze, kontynuujemy złe nawyki, a nasza czujność jest uśpiona. Tymczasem, pod powierzchnią, konsekwentnie, podstępnie kumulują się i kotłują, uszkadzając wewnętrzne narządy, aż wybuchną w formie „niespodziewanej” choroby: ataku serca, udaru, cukrzycy, raka…
Naszym celem jest znalezienie przyczyny powstawania problemów słabości naszego organizmu lub sprawdzenie jego kondycji, ułożenie diety wspomaganej suplementami, aby odżywić tkanki, komórki – dlatego zapraszamy do gabinetu:
Biovita
Mgr inż. Agnieszka Wójkowska
Dietetyk
Elbląg ul. Płk. Dąbka 175
tel. 503 99 28 99
www.biovita.net.pl.
Mgr inż. Agnieszka Wójkowska
Dietetyk
Elbląg ul. Płk. Dąbka 175
tel. 503 99 28 99
www.biovita.net.pl.
------------- Reklama ----------------