UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rado miejska nie ośmieszaj się do reszty zbiornik retencyjny z oczka wodnego i fontanny parkowej raz że to już zabyte a drugie przecież to bardzo małe był zbiornik na basenie skasowali ale jeszcze by wystarczył myslenie na poziomie dziecka 8 letniego nie piszcie takich bzdur bonludziom zajady ze śmiechu popękają
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    7
    Grażyna12(2025-02-18)
  • @DasModel - słuchaj no wielki znawco powiem ci jedno żebyś nie żałował swoich słów które tu napisałeś obrażając mnie pomimo ze nie ma kropek i przecinków zrobię z tobą porządek, tu przekroczyłeś już czerwoną linię portal nie jest twój czepiłeś się jak rzep psiego ogona, otóż oświadczam ci tu i teraz że odszczekasz to co powiedziałeś zagalopowałeś się więc porozmawiamy o twoich kropkach i przecinkach gdzie indziej
    0
    6
    Grażyna12(2025-02-18)
  • @DasModel - słuchaj no wielki znawco powiem ci jedno żebyś nie żałował swoich słów które tu napisałeś obrażając mnie pomimo ze nie ma kropek i przecinków zrobię z tobą porządek, tu przekroczyłeś już czerwoną linię portal nie jest twój czepiłeś się jak rzep psiego ogona, otóż oświadczam ci tu i teraz że odszczekasz to co powiedziałeś zagalopowałeś się więc porozmawiamy o twoich kropkach i przecinkach gdzie indziej
    0
    3
    Grażyna12(2025-02-18)
  • @DasModel - właśnie zabezpieczyłam twoje wypowiedzi na mój temat ubliżające mojej osobie i sprawę zgłaszam do odpowiednich organów i nie licz na poblażliwość
    0
    5
    Grażyna12(2025-02-18)
  • @Grażyna12 - Tylko niech nie wchodzą o 6 rano bo lubię się wyspać. Szkoda, że tu nie ma emotek "hahahaha". Aleś mnie rozbawiła xD
    5
    0
    DasModel(2025-02-18)
  • @DasModel - To ty sobie model nawet nie wyobrażasz co inni mają jak czytają twoje wypociny.
  • @DasModel - Tym razem cię rozczaruję żebyś nie ubliżał ludziom i czuł się bezkarny sprawę zgłaszam do prokuratury unich poszukasz kropek i przecinków jak dostaniesz wezwanie
    1
    6
    Grażyna12(2025-02-19)
  • Kosmita @Grażyna12 - Pani Grażynko12,może jednak spróbuje się Pani uśmiechnąć do Pana DasModela. Ja wiem, że różnice polityczne między Wami są bardzo duże, ale jak Was obserwuję od jakiegoś czasu, to zauważam, że jesteście jak ten + i -. Może tego nie zauważacie, ale jakoś tak magnetycznie się przyciągacie, przynajmniej się nie nudzicie. Zawsze macie sobie coś do powiedzenia. Najgorzej jest wtedy, gdy między bliskimi sobie osobami następuje znaczące milczenie. Ja tylko tak, taki obserwator boczny. Może warto przemyśleć to co powiedziałem, ja Kosmita?
    1
    1
    Kosmita(2025-02-19)
  • @Kosmita - witam nie wiem czy by sobie Pan pozwoli na ubliżanie proszę przeczytać jego ostatni komentarz ja jestem starsza osobą i podejrzewam ze mogłabym być jego matką. Wszystko ma swoje granice ale to co napisał ostatnio przekroczył czerwona linię, dlatego nie daruję mu tego zapłaci za swój język
    1
    4
    Grażyna12(2025-02-19)
  • Kosmita @Grażyna12 - Pani Grażynko12,wg mnie to jest takie wzajemne napędzanie niczemu nie służące. Jedno drugiego nie chce wysłuchać. Każde stoi na stanowisku, że jego musi być na wierzchu. W takim wypadku chyba trzeba by było się spotkać pod Grunwaldem po raz drugi. Już tu kiedyś przedstawiłem ten pomysł, ale jako zbytnio surrealistyczny a wręcz abstrakcyjny, został pominięty w dyskusji. Jeśli Pani wyrazi życzenie, to pozwolę sobie jeszcze raz go przedstawić. To jak?
    1
    0
    Kosmita(2025-02-19)
  • @Grażyna12 - W ktorym komentarzu ubliza? nie widze nic takiego
  • Pewnie poskarżyła się w portelu i usunęli :)
    1
    1
    DasModel(2025-02-19)
  • @DasModel - tak to był pierwszy krok teraz poczekaj na wezwanie
    0
    0
    Grażyna12(2025-02-20)
  • @Grażyna12 - Ja też chce, jak też chce xD Wpierw chce 13tke i 14tke, a następnie wezwanie xD
  • @Grażyna12 - Bycie starszą osobą daje Ci jakieś społeczne benefity? Masz być inaczej traktowana? Faktem jest że nie potrafisz pisać, bądź robisz to celowo. Zostało Ci to wytknięte i się burzysz. Proponuje cofnąć się do szkoły i nauczyć się podstaw gramatyki; )
  • Kosmita @Grażyna12 - Pani Grażynko12,w lipcu tego roku minie 515 rocznica bitwy pod Grunwaldem. Myślę, że załatwienie wszystkich spraw między Polakami i Pseudopolakami może być doskonałą formą uczczenia tej znamienitej VIKTORII. Zaręczam, że nie w głowie mi dworowanie z kogokolwiek, ale zechciałaby Pani powiedzieć, jeśli dojdzie do tej uroczystości bitewnej, to pod komendę jakiej chorągwi Pani się zaciągnie? Jak przypuszczam, to Pan DasModel będzie się lokalizował w okolicach chorągwi Tuskowców. A Pani, Pani Grażynko12,Kaczyści czy jacyś Planktonowcy są w Pani opcji?
    1
    0
    Kosmita(2025-02-20)
  • @Grażyna12 - Długo? Bo po 15 muszę wyjść i nie wiem o której dzisiaj wrócę.
    0
    0
    DasModel(2025-02-20)
  • @pilaf - Za takie coś dostaniesz naganę i karę porządkową. Teraz musisz dwanaście razy ustąpić jej miejsca w autobusie. Nawet jak akurat nie będzie jechała tym kursem z rynku, to MUSISZ! Tak jest zapisane w konstytucji.
    1
    0
    DasModel(2025-02-20)
Reklama