UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Działka rolna a wychodzi grubo ponad pół mln. (750 tys) za hektar, czy te urzędasy prądem się bawili, że ich tak pogięło z tymi cenami- jak Wy ludziom sprzyjacie w tym mieście? Jak pomagacie w tym by młodzi, budowali I will swoje gniazdko? - pewnie... Wy już macie swoje gniazda I nawet koryta są wciąż pełne I się przelewają - smutne to, że potraficie dbać jedynie o siebie- żeby brać, to trzeba też dawać, bo inaczej to się nazywa kradzież.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    Twoje moje , moje - Twoje(2024-07-24)
  • @Twoje moje , moje - Twoje - Nie, no oczywiście najlepiej oddać za darmo. To nie prywatny folwark że sobie sprzedajesz za ile chcesz. Obowiązują pewne zasady, których złamanie skutkuje sankcjami karnymi, więc nie znak nikogo, chyba poza Tobą, kto by się świadomie podłożył. Dlatego proponuję, zanim cokolwiek powiesz (napiszesz), sprawdź czy masz połączenie języka (palców) ze swoją jednostką centralną noszoną na karku.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    inwestor(2024-07-24)
  • @Twoje moje , moje - Twoje - To znaczy, że miasto ma oddać za grosze bo ktoś chce uwić sobie gniazdko? Nie stać nie kupuj, nie stękaj. Takie są ceny ziemi, to nie miasto ją wycenia, a do tego jest przetarg i to klient zadecyduje za ile ją kupi nie miasto;
Reklama