UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie z biura spółdzielni to jedna wielka porażka. Dałem im dokumenty potrzebne do wyodrębnienia mojego lokalu mieszkalnego. Miałem obiecany termin na dokończenie formalności, który się dłużył w nieskończoność. Finalnie cała banda oszustów zamknęła ten przybytek i nic nie załatwili w mojej sprawie. Kłamać i obiecywać w żywe oczy to potrafili perfekcyjnie. Brak sumienia, kręgosłupa moralnego i kłamstwa osób zarządzających tą spółdzielnią doprowadziło do takiego momentu w którym obecnie się znajduje " Usługa Dom"
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    45
    1
    Mieszkaniec_Nitschmanna(2024-11-29)
  • @Mieszkaniec_Nitschmanna - Taka prawda, ludzie nie przychodzą na walne zebrania i mają pretensje że takie coś się dzieje. Dziwi się że ludzie się nie dogadali i wzięli to w swoje ręce, wystarczyło założyć wspólnotę mieszkaniową i sami bylibyście właścicielami, a 90 tys. oddac i zrobić zbiórkę w bloku, tylko trzeba było pomyśleć wcześniej, a tych byłych rządzących postawić w akt oskarżenia, bo Zarząd jest tu winny.
Reklama