UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ta i znowu mieszkania "2pokojowe" po 32-41 m2 z aneksem kuchennym.
  • Kup sobie 80 metrów z osobną kuchnią, w czym problem? Najwięcej uwag mają ci, którzy nigdy mieszkania nie kupią.
  • Jak jesteś takim "dziadakiem" na 32 m2 to mam do sprzedania segment domu w zabudowie szeregowej, dowiesz się co to jest osobna kuchnia nawet UWAGA łazienka z oknem !!! 850tys i idziemy do notariusza. A nie ty tylko potrafisz pisać o innych a jesteś 0.
  • Ja nie piszę o innych, odnoszę się tylko do bzdur jakie wy (tacy jak ty) wypisujecie na temat nowo budowanych mieszkań, jakby to było jakieś zło. Część ludzi chętnie kupuje mieszkania z aneksami kuchennymi ponieważ prowadzą taki tryb życia, że nie potrzebna im jest standardowa kuchnia. Deweloperzy budują takie mieszkania jakie jest zapotrzebowanie a nie rozważania nic nie mających buraków. Brak kuchni pozwala lepiej zagospodarować przestrzeń przy stosunkowo niewielkich metrażach i nie chodzi o żadne 32 m2,ale co ty możesz ze swoim iq wiedzieć. Ja nie jestem dziadkiem, mam znacznie większą powierzchnię mieszkalną, kuchnię z oknem, ciemną łazienkę, tak ciemną jak ty. Zero to zawsze więcej niż "mniej niż zero". Ton twojego wpisu świetnie dowodzi jaka mierna z ciebie jednostka.
Reklama