UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wszystkie mieszkania bez kuchni, z aneksami. To coś okropnego. Deweloperzy nie muszą wtedy budować okien. Metraż ten sam, jak mieszkań z kuchniami. Wszystkie opary lecą na meble i ściany. Niezdrowo długo przebywać w oparach tłuszczów, zup, itp. Dla mnie widok sprzętów kuchennych talerzy, itp. jest nie do przyjęcia. Do tego turkocząca codziennie zmywarka i śmierdzące odpady po obiadach.
  • Dokładnie! Deweloperzy lecą po taniości, zaoszczędzają na materiałach i powierzchni, a ludzie to kupują, lepiej im zbudować 25m2 z jednym oknem salonu z aneksem, niż osobno salon 25m2 salonu plus z 15m2 kuchni.... Sama mam kuchnię osobno i nie wyobrażam sobie gotować, smażyć w salonie, w którym się siedzi, bo żaden, ale powtarzam żaden okap nie jest w stanie wciągnąć tych wszystkich zapachów! Mało tego jak tu blendowac, miksować, a ktoś tv w tym czasie ma ogladac? Może taki ankes sprawdzi się dla tych jest co nie lubią w kuchni pichcić
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    5
    Moja kuchnia, moja oaza(2024-10-31)
  • ,, śmierdzące odpady po obiadach, ,Co ty jesz? jak długo one stoją?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    7
    Irek Szaf(2024-10-31)
  • Nie zgodzę się, metraż nie jest ten sam. Najczęściej robią ok 30m2 (a nawet i mniejsze) salony z aneksem kuchennym. Moja kuchnia ma 12m2,a duży pokój 25m2.Nawet nie wiem, czy taki salon można nazwać salonem, w którym jest kuchnia, bo metrażem jak na salony to on nie powala. Sama nazywam swój "salon" po prostu dużym pokojem XD i nie wyobrażam sobie gdybym miała tu teraz wstawić kuchnię.
  • Takie rozwiązanie jest marzeniem młodych gospodyń. Nawet jeśli kupują mieszkanie na rynku wtórnym to rozwalają ścianę łączącą salon z kuchnią tłumacząc takie rozwiązaniae chęcią gotowania z gośćmi. Młode pokolenie nie gotuje, jedzą na mieście, a kuchnia jest im potrzebna do przygotowania herbaty.
  • Ja bym chciała zobaczyć te 30m2 salonu haha. Proponuje wejsc na stronę naszych deweloperów i zobaczyć jak wyglądają te powierzchnie. Lista wolnych mieszkań jest i można zrzuty mieszkan podejrzec. Przy 74m2 są 24m2 salony z aneksem, a przy mniejszych metrażach ok 60m2 maja juz ok 21m2.Powodzenia dla kupujacych
  • Jeśli jesz śmierdzące jedzenie to i odpady śmierdzą. Jakie opary lecą na ściany i meble?, od kilku dekad normalni ludzie stosują okapy i wyciągi kuchenne (aneksy kuchenne mają dostęp do indywidualnego kanału wentylacyjnego). Deweloperzy okien nie budują tylko je kupują. Gdzie jest napisane, że wszystkie mieszkania będą bez kuchni, tylko z aneksami kuchennym? Np. na Łęczyckiej są mieszkania z kuchniami oczywiście z oknem. Urojone problemy, osoby która na pewno mieszkania nie kupi.
Reklama