UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Sztuczny twór, na pokaz. Że się coś robi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    3
    Iwona z Zawady .(2025-01-13)
  • MariuszLewandowski-Fc @Iwona z Zawady . - Pani Iwono twór sztuczny i na pokaz - zgoda. Ale właśnie po to jest sztuczny żeby pokazywał gdzie ma iść Miasto. Nie odrobiła Pan jak widzę lekcji - miastami średniowiecznej Europy zarządzali Rajcy - w większości byli to Stasi Cechów. Moim zdaniem w Radzie Miasta powinni zasiadać tylko kupcy i rzemieślnicy ale ich czas jest zbyt drogi by go trwonili na utarczki o nic i spory o funta kłaków. Ci ludzie coś zrobili i być może zrobią i coś dla Pani. Pani zaś może swoim defetyzmem nabawić się apopleksji....
    1
    6
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-13)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Miasto stoi hamowane przez niegdyś opozycjonistów na złość PiS-owi. A na kolejną kadencję, teraz zapleczem w Warszawie, to się nic nie urodzi bo laury zdobyte.
    6
    2
    Antonis(2025-01-13)
  • MariuszLewandowski-Fc @Antonis - Laury wzięte mówisz Antosiu... Był już taki co laury zdobył w blasku chwały przyjmował ukłony a paru wariatów z politowaniem klepał po ramieniu... Po stu dniach "laur" na klamce gabinetu który opuścił powiesił Rafał Maszka. Każdy w tym mieście ma swoje zadanie jeśli zaś się komuś zdaje ze ma "pierdzieć w stołek" niech pamięta że może pozostawić po sobie tylko przykry zapach. Karczewski w Braniewie coś w imieniu PIS-u zadeklarował a PiS sprzedał misje naprawy Rzeczypospolitej za stołeczki łapóweczki i premie. Jeśli się kto dał złapać na 500 plus jego rzecz ja wiem gdzie moje zaufanie zawiedli i tej zdrady nie zapomnę
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-13)
Reklama