UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mysle ze najwiekszym bledem Prezydenta Miasta jest to ze w powolaniach rad wszelakich pomija Pana Lewandowskiego. Ten czlowiek ma wiedzę kompletna jest nieskazitelnie czystym i prawym czlowiekiem i jego rozumowanie otaczajacej go rzeczywistosci upowazna go do prowokowania innych miedzy innymi wapomnianego juz wczesniej Pana Opaczewskiego czy posla Śliwki. Jezeli natomiast ktos go prowokuje w jego mniemaniu (czytaj moja osoba) to jest lament i straszenie sądami. Powtarzam straszenie bo ja juz chyba z rok czekam na tak szumnie zapowiadany przez tego pana pozew. Panie Lewandowski przyponinam ze ja nadal czekam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    2
    Kanclarz z Kancelarii(2025-01-13)
  • @Kanclarz z Kancelarii - Pardon, izwinitie, i am sorrry. Czy jesteś zaś Lewandowskim? Charakter pisma na to wskazuje.. Hashtagi: #Roman
    3
    2
    RomanR(2025-01-13)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Już Panu napisałem że odpuszczam winy ponieważ zamiast kalumni i obelg stosujesz Pan szyderstwo do czego ma Pan prawo. Prowokowania ? Z posłem Śliwką już mamy proces a dorobek dożłobowca prześledzę w jego aktach osobowych od Wojewody. Pana dorobku w liczeniu fajerwerków nie ciekawym Nieskazitelny, ,, ,Zamierza mnie Pan kanonizować czy ukrzyżować ? Straszenie Pana Sądami jak widać dało efekt wychowawczy i uwaga - taki jest cek postępowania karnego. Nie ma powodów by stawał Pan przed Sądem tylko dlatego że usiłujesz ze mnie drwić. Ja się Pana drwin jakoś nie obawiam..... Waszmość " Coughlenie - list dostałem Przyjmuje go z uszanowaniem Chociaż jest pełen bzdur - a chciałem Mądrzejszy czytać list - mój panie" Radzę posłuchać bo to mądra ballada
    1
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-13)
  • @MariuszLewandowski-Fc - To nie chodzi o drwienie z Waszmoscia Lewandowskoego. Tu chodzi o pokazanie czytelnikom jaki Waszmosc jest szlachetny. Jemu mozna tykac wszystkich ale jego tykac nie wolno. Ot taki drobny szczegol. Przypominasz mi Waszmosc jednego z poslow Konfederacji ktory do programow telewizyjnych zawsze przychodzi przygotowany merytorycznie. Waszmosc Lewandowski jest tez bardzo obeznany w kazdym praktycznie temacie. Poltyka sport kultura wypas owiec na hali... Tylko Panie Lewandowski to o Panu zle swiadczy nie o mnie. Bo madry czlowiek wie ze jak ktos sie zna na wszystkim tzn ze zna sie na niczym. A druga sprawa to honor Waszmosc Lewandowski. Jak sie komus cos obiecalo to trzeba spelniac obietnice. Wiec przypominam po raz kolejny ze ja nadal czekam Waszmosc Lewandowski.
    3
    0
    Kanclarz z Kancelarii(2025-01-14)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Mój drogi nadal nie rozumiesz a szkoda. Korepetycje = poczytaj jeszcze raz z uwagą. Z poprzednich niesmacznych wpisów cię ROZGRZESZYŁEM ponieważ zaczynasz wypowiadać się z pewnym polotem i bez tępego chamstwa. I sprostowanie - wypas owiec znam z połonin nie z Hal W tatrach nie byłem jednak wolę Przełęcz Orłowicza i Wetlinę. Polecam Co zaś do obietnic to ich dotrzymuje natomiast skorom już Pana resocjalizował dalsze okładanie go kijem celu nie ma.... Moim honorem jest też zdolność do odpuszczania win co czynię z zamiłowaniem....
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-14)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Waszmosc Lewandowski. Ja o Waszmosci rozgrzeszenie nie zabiegam i nigdy nie zabiegalem. Honor by mi na to nie pozwolil. Jak juz kiedys wspominalem ja pierwszy nie atakuje ale z przyjemnoscia bede sie bronil przy okazji wyciagajac pare tzw kwiatkow ktore udalo mi sie zgromadzic w Waszmosci sprawie. Takze jeszcze raz nalegam. Spelnij Pan obietnice ktora zlozyles w stosunku do mojej osoby. Moja dopamina domaga sie rywalizacji ktorej to nauczony bylem od malego dziecka. Nie lubię tez przegrywac i jak juz wczesniej wspomnialem zazwyczaj nie biore jencow. Takze Waszmosc do boju bo ja nadal czekam
    1
    0
    Kanclarz z Kancelarii(2025-01-14)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Ależ mój drogi skoroś tyle mojej osobie uwago poświęcił to nie trać czasu myślę ze Pan Gęsicki z niekłamaną przyjemnością pozwoli sobie na publikację Pana ustaleń z ja wtedy z przyjemnością odpowiem. Nie uważam bym miął być przedmiotem szczególnie ważnej debaty publicznej ale skoro mam tak liczne grono fanów to może jakaś debata na ten temat ? Co zaś do Pana dopaminy to proszę samodzielnie o nią dbać a wobec Pana złożyłem pewien rodzaj groźby że wykorzystam do Pana resocjalizacji procedury sądowe co jak widzę poskutkowało. Obietnice dotrzymuje groźby realizuje czasami a lista osób które powinny mnie przeprosić zgodnie z wyrokami sądowymi jest już kilku-pozycyjna. AAAA jeśli pośród rewelacji które Pan podasz znajdzie się jakieś kłamstwo być może spotkamy się na wokandzie jeśli zaś napiszesz prawdę - przyklasnę. Prawda nas wyzwoli więc do dzieła. Na razie jak widać Pan Redaktor i Pan Wydawca moją skromną osobę pomijają milczeniem więc zachęć ich do zamieszczenia Twoich rewelacji.... W razie czego poproś o wstawiennictwo Senatora Wcisłę który też był uprzejmy zapowiedzieć mi pozew. Ja się jakoś niczego nie lękam więc - do dzieła....
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-14)
Reklama