UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @saasa - No chyba ze mozna w sezonie przy okazji prowadzic swoj biznes typu jakies zarcie w budce, gofry, lody itd nie placac zadnej dzierzawy to moze wtedy sie i oplaci. Bo z tych 5500 na miecha po tych ich wymaganiach to nic nie zostanie, a ze sprzedazy jedzonka w sezonie uzbiera dla siebie kase na caly rok. Ale i tak smiech na sali ta kasasa
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    saasaa(2017-02-02)
  • No i poza tym po sezonie koszty maleją, bo nie potrzeba tyle ludzi zatrudniać przez cały rok. Zima mniejszy ruch i robota trochę inną. Ale kwota proponowana to i tak śmiech na sali, chyba ze tę 200 tyś to na rok przez 3 lata.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Transporteur(2017-02-03)
Reklama