UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • P. S.: jeśli dokładnie, rzeczowo, kulturalnie opiszę wały oparte na bezpośrednim łamaniu prawa w kontekście ustawiiania konkursów na stanowiska w prokuraturach, sądach, ZUSie, urzędach (Miejski, Skarbowy), to i tak mój komentarz nie zostanie opublikowany na Portelu. Próbowałem wielokrotnie, rzeczowym, łagodnym językiem. Nic nie przejdzie. Pisałem nawet o tym, kto w przyszłości dostanie awans np. w Departamencie Skarbnika Miasta, bo wszystko w tym mieście jest ustawione z góry na lata w przód. Tylko dziwię się, że wciąż na jedno miejsce jest po 50 osób chętnych. Chętnych, bo nieświadomych, że nawet maksimum uzyskanych punktów w teście wiedzy, nie gwarantuje Wam niczego, jak nie jesteście z rodziny lub kręgu klakierów pań kierowniczek i dyrektorek, które mężczyzn nawet nie uważają za ludzi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    3
    Elbląski Książę(2024-12-09)
  • @Elbląski Książę - Masz taką wiedzę, twarde dowody i produkujesz się tutaj? Może do prokuratury z tym? Ale twój nick wiele mówi o tobie. Osobiście znam Napoleona, on tak się wszystkim przedstawia.
  • @Elbląski Książę - Ale ty nie pisz tutaj. To są przestępstwa, idź tam gdzie ich miejsce
Reklama