UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czy te władze miasta są normalne, jeszcze na dachu sklepu PSS jest trochę miejsca może tam coś postawić.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    33
    39
    Stop pato-deweloperce(2024-12-31)
  • @Stop pato-deweloperce - Ten PSS to trzeba zrównać z ziemią, nie mam pojęcia jak to się opłaca, klientów jak na lekarstwo. Mieszkam na przeciwko i widzę, jakie "tłumy" tam walą. Ogólnie PSS zatrzymał się w rozwoju dawno temu. Wystarczy porównać trzy sklepy - PSS na Robotniczej, PSS na Podgórnej i LIVIO pomiędzy nimi. Niebo a ziemia.
  • Ten sklep Społem prawdopodobnie dlatego ''się opłaca '' poniewaz jest własnościa Społem i nie trzeba płacic dzierżawy, a jak tam z gruntem to nie wiem.
  • Mieszkasz na przeciwko, to super zamiast polany do sra..... dla psów będziesz miał sąsiada okno w okno hałas przy budowie ze dwa lata i brak miejsc parkingowych bo aut zrobi się mnóstwo i oczywiście ruch się zwiększy
  • Przejdź się na Wiejską. Tam niedawno wybudowano zdaje się 2 duże budynki. Idź i zobacz jaki tam jest teraz ruch. Żaden.
Reklama