UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Posła Andrzeja Śliwkę spytajcie czy to co ogłosił było tylko kiełbasą wyborczą.
  • Nie musisz go pytać, skoro wybrałaś Missana. O co i do kogo ten płacz?
  • Pisowskiego posła nie ma co pytać -wali kiełbachą wyborczą na odległość -nikt ci tyle nie da co pisowski poseł obieca
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    23
    Jawamwojtaniewybieralem(2025-01-14)
  • To Śliwka nie ma tu wyborców? Nie pytaj gamonia bo na niczym się nie zna. To akurat prawda.
  • Chciałeś Nissana to masz. Trzeba było wybrać posła Śliwkę to byś miał dotację.
    3
    1
    Rublov(2025-01-14)
  • MariuszLewandowski-Fc @Rublov - A może mi Pan wskazać związek pomiędzy obydwoma sprawami ? Pana opinia wskazuje że pomiędzy Posłem Andrzejem Śliwką a kierownictwem Ministerstwa Sportu i Turystyki istnieje związek korupcyjny tego rodzaju że można go uznać za zorganizowaną grupę przestępczą. Ponieważ w SR toczy się sprawa o rzekome znieważenie Pasła Andrzeja Śliwki przez moją skromną osobę będzie Pan powołany na świadka na okoliczność Pana wiedzy o istnieniu takiego związku. Proszę zatem o podanie Pana w tym zakresie wiedzy publicznie i dobrowolne przekazania Pana danych Redakcji z pisemną zgodą na ich przekazanie mojej skromnej osobie w celu powołania Pana na świadka. W przeciwnym wypadku dane Pana ustali wydział informatyków z KWP w Olsztynie. Sprawa pilna może też Pan podać je mi na meila mariuszlewandowski1966@gmail. com
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-15)
Reklama