UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja sobie życzę żeby miasto pomagało najpierw naszym mieszkańcom bo niektórzy też nie mają gdzie mieszkać i wynajmują. Ukraińcy nie są biedni, niech podpisują umowy najmu i do pracy i za wszystko płacą. Tak ja Polacy. Ja nie mam nic przeciwko pomocy. Ale od może być że Polak czeka do lekarza po ileś miesięcy i płaci za wizyty prywatnie a oni mają za darmo. Tak być nie może. !!! Ma być równe traktowanie. Polak ma dostać kasę za im pomaganie w UK dostają kupę funtów za Ukraińca. .My tu sami mamy biede i Państwo i miasto najpierw ma o nas dbać spóźnień pomagać innym. A pani z go. .. na burzy to niech sama po znajomych Ukraińców poupycha a nie oczernia miasto że nie pomaga. A skąd mają być te miejsca niby. .. pomagać ale z głową i równością wszystkich, bez wykorzystywania rodakow. Jak ktoś ma ochotę za free i dobrego serca i go stać ok. Mnie nie stać, zarabiam 2700 i ledwo opłacę opłaty, kredyt na mieszkanie i ledwo starcza mi na jedzenie. Na nic mnie nie stać i rząd i miasto mi nie pomaga. Samej muszę dawać radę.
  • do tego od życzeń-nasi nie muszą wynajmować, Mogą wziąc kredyt i kupić, a nie czekac az miasto czyli MY -podatnicy DA.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    7
    KREDyciarz(2022-03-16)
  • To prawda a od 20 lat czekałam na mieszkanie z gminy. Już trochę przesadzają z tą pomocą dla uchodźców. Jesteśmy traktowani przez nasz rząd jak druga kategoria
  • Życzę Ci żeby ci ruska bomba spadła na głowę, wtedy też będziesz miała wszystko za darmo.
  • to może zamiast czekać 20 lat trzeba było iść do roboty i brać kredyt a nie czekać aż ktoś da. Jesteś w swoim kraju i sobie radź. Nie wiem czego tu zazdrościć że ktoś zostawia swój kraj, cały swój dorobek życie i z 3 parami gaci ląduje jako uchodźca. Interes życia zostawić wszystko i dostać pokój kątem u kogoś i jakieś ciuchy z darów.
    37
    5
    agava(2022-03-16)
  • To ciekawe czyvtak samo będziesz śpiewać jak kiedyś spotka Cie taki sam los jak ich. Łatwo się gada. A może zamiast czekać 20 lat na mieszkanie warto wziąć się do roboty i się usamodzielnić. Hashtagi: #Jdjdjd
    24
    8
    Hsjsjs(2022-03-16)
  • Serio lalka 20 lat to pewnie połowa Twojego życia. Cierpliwa jesteś. Tacy jak Ty naprawdę wegetują myśląc, że mieszkanie się dostaje od gminy. Chore.
  • Zrozum Ukraińcy uciekają z terenu objętego wojną, Ty nie znasz tego, ciesz sięjuż brak słów na bezmyślne komentarze. Daj daj daj, ja ja ja, tez chce.. u nas nie ma wojny, nie lecą mam rakiety na łeb! Zrozumcie w końcu! Aloha Hashtagi: #Aloha
Reklama