Ja nie mogę, .... geniusze posłuchali tego co mówiłem na Debacie Budżetowej prostując wycie dołobowaca opaczewskiego na cześć kota prezesa z Nowogródzkiej czy sami no to wpadli ? Natomiast o przeszłości samorządowej uśmiechniętego kandydata lepiej nie wspominać bo śmierdzi to defetyzmem - kibelki w cenie willi pod Warszawą się jednak dobrze nie kojarzą.....
@MariuszLewandowski-Fc - Jak widzisz jestem bez przyłbicy więc teraz spójrz mi prosto w ślipia. Przyszła pora na Waszeci. Na spokojnie i rzeczowo, bez podjazdów. Powiedz cóż Twój kandydat do prezydenckiego stołka takiego zaoferował innego, czego inni już nie obiecali wcześniej i to niezależnie od tego z jakiej formacji pochodzili? Uwzględnij w tym także te wszystkie sprawy innych obywateli, którzy czują się zagrożeni przez Twojego ulubieńca. I wcale mi nie chodzi o złodziei, oszustów, itp. To forum jakie jest takie jest, ale tak samo pytałem zwolenników PIS-u i Konfederacji. Odpowiedzi nie było, zostałem zlekceważony albo zbyt trudne pytanie było.