UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • O Boże, jaka widownia. Nawet nowy burmistrz i nauczyciele! Żenada i wstyd
  • MariuszLewandowski-Fc No wybacz ale po trepanacji czaszki trochę ci rozum szwankuje.... na KAŻDYM spotkaniu z Każdym Posłem powinien być gospodarz miasta - nawet tak małego jak Tolkmicko. Weź sobie na wstrzymanie bo zaczyna śmierdzieć głupotą....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    13
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-11)
  • @MariuszLewandowski-Fc - nawet na spotkaniu z pisem?? nigdy!!
  • MariuszLewandowski-Fc W sensie ? Na każdym spotkaniu warto pytać o rzeczy niewygodne - pis się tych pytań boi i oszukuje wyborców na wprost mówić o "otwartych" spotkaniach gdzie spych ich na margines ustawiając pod sceną krzesła zarezerwowane dla swojego aktywy - szczyt tchórzostwa i dowód degeneracji tej partii do poziomu marionetek sterowanych przez pijarowców.... Ale zawsze warto spróbować zadać pytanie... śp. Jerzy Wilk przegrał wybory chyba właśnie po tym jak nie wpuścili dziennikarzy na spotkanie z Kaczyńskim ponieważ za bardzo bali się mojej obecności a nie mogli "nie wpuścić"tylko mnie, ,, ,jak widać strach przed porażką jest gwarantem że do niej dojdzie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-14)
  • Wstyd to popierać paniczka z Warszawy. Wielki wstyd
Reklama