UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ahahahaha! Nie pisaliście, że kabaret przyjeżdża.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    50
    66
    zając(2025-02-11)
  • MariuszLewandowski-Fc @zając - Te zająć wracaj pod krzaczek. Jakubiak to poważny polityk choć ma problem i z tym jak doszło do zeszmacenie się całego Ruchu Kukiza jak i z Rembelskim który jako biznesmen rozwalił jeden z zakładów Polskiej Grupy Zbrojeniowej "Bumar" w Pasłęku. Jeśli zachowa się jak trzeba może będzie kiedyś poważnym politykiem jeśli uzna że to do mu zakomunikowałem to tylko deszcz oznacza że nie jest politykiem ale politykierem. Na razie ma szanse choć to że ze szmatą-Kukizem poszedł na listy Pis-u mocno w jego wiarygodność godzi. Albo się jest ideowcem albo dożłobowcem - nie ma trzeciej drogi.
    16
    57
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-11)
  • @MariuszLewandowski-Fc - To "poważny polityk" i "jeśli zachowa się jak trzeba może będzie kiedyś poważnym politykiem" jakby się wyklucza. Bez jakby. To polityczna chorągiewka. Najłatwiej z pozycji multimilionera udawać Robin Hooda w szeregach PiS. Jest przypadek w polskim Sejmie kiedy mandatu się poseł zrzekł zamiast zmieniać front polityczny ale Jakubiak ma parcie na szkło.
  • MariuszLewandowski-Fc Własnie glądam nagranie z tego spotkania i słuchając odpwoedzi Pana Jakuiaka muszę stwierdzić że na męza stani nie ma elemntarnych kwalifikacji Na poważne pytania odpowiedział socjotechnicznie - jak klaum kóry potrafi z poważnego problemu zrobić dobry żart. Dla mnie tak długo jak długo jakikowiek "polityk| nie potrafi siąść z każdym Wyborcą do poważnej rozmwiy jet pętakiem, . Nawrocki i Jakubiak nie potrafią - stosują socjotechniczne sztuczki nie godne męza stanu. Jedna z rzeczy za którą szanuje Tuska jest to że potrafił do mojej prośby o otwarte spotkanie z Elblązanami się przychylić i zaprosił do PWSZ wszystkich pomomo że po Referendum jego partia byłą tu zniszczona. Potrafił przyznać się do błedów swoich partyjnych kolegó i powiedzeieć Przepraszam. Czy się komuś to podoba czy nie to jedyny Maż Stanu godny tego określenia ponieważ zachował się jak przystało a nie jak było mu wygpdnie. Jakubiak niestety zrobił wygodny dla siebuie unik. Może powienien wócić do oprowadzania wycieczek po swoim browarze bo do Pałacu Prezydenckiego nadal nie dorósł.
    3
    10
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-12)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Skoro jest ulubieniec, samego siebie, to kolejne pytania. Napisałeś o tym, że przebywałeś w wielu więzieniach, że masz 59 lat, nie masz pracy, mieszkasz u mamusi, a ostatnio pracowałeś w niemczech. Odpowiedz ile to trwało, dlaczego nie pracujesz w Polsce? I tak generalnie nie wstyd ci?
  • MariuszLewandowski-Fc Nudzisz mnie bzdurnymi pytaniami. Nie napisałem że mieszkam u Mamy ale że podczas pobytu w Polsca mieszkam i mamy ale pocieszę cię uparcie zwiedzam też hotele w Niemczech. Polecam Jezioro Bodeńskie z jego uroczymi widokami. Jak cię interesuje moja osoba to napisz podanie z życiorysem i podpisem księdza Proboszcza to może coś łaskawie ci powiem. Na razie wstyd mi za takich jak ty którzy zamiast własnego życia szperają w cudzym. Jeszcze troszkę i spotkamy się w Sądzie gdzie to ty będziesz musiał podać swoje dane jako oskarżonego. Nawet insynować nie potrafisz z sensem.
    0
    5
  • @MariuszLewandowski-Fc - Starasz się pouczać innych, dobrze by było byś przedstawił co też takiego ważnego osiągnąłeś w życiu, że uważasz, iż warto czytać to co piszesz. Obraża cię to co sam piszesz o sobie? Czy pytanie dlaczego nie zarabiasz w Polsce jest zbyt trudne. ? A w jakich to hotelach mieszkałeś? Doradź biednym Polakom, gdzie takie osobistości jak ty nocują, może ktoś skorzysta? N
  • MariuszLewandowski-Fc Widzę że cep przy tobie to skomplikowana maszyna licząca.... no jak dla głąba - nikogo nie pouczam ale wyrażam swoje opinie. Komu się one podobają - super a komu nie - jego sprawa. Jeśli nie rozumiesz i oceniasz człowieka po tym czy i jaki nosi krawat albo czym jeździ to nawet głąb jest przy tobie geniuszem intelektualnym. Nikt nie jest w stanie mnie obrazić ponieważ nie mam kompleksów a w Polsce są płacę o co najmniej o połowę niższe niż w Niemczech. Polecam Hotel Młyn w Elblągu albo Falco w Rumi - bardzo klimatyczny. Fajne są też apartamenty w Oliwce na Starówce. Gołębiewski w Mikołajkach z fajnym basenem albo Karlowe Wary z fajną trampoliną i pogłębionym basenem. Nie polecam Mariota - windy się zacinają Skorzystaj z moje rady i zacznij myśleć i żyć samodzielnie
    0
    5
  • @MariuszLewandowski-Fc - Achaaaaa, to rumia jest w niemczech? Mikołajki i karlowe też? No dobrze, dobrze już wszystko jasne. Kolejne pytania zbędne. Czekam z niecierpliwością na kolejne komentarze, opinie, oceny ml. Taki intelekt, takie wykształcenie, takie doświadczenie, taki wrodzony talent i ta znajomość świata od Elbląga po Sztum i nie tylko.... Zresztą co tu gadać taki status społecznoekonomiczny, samodzielność, zaradność, istny wzorzec.....
  • @MariuszLewandowski-Fc - Sądzę, że merytorycznie jest z Jakubiakiem o czym porozmawiać. Oczywiście bez kamer i kampanijnej sieczki. Piwo warzy znakomite. Nie jest politykiem z gatunku jestem zerem a majątku dorobiłem się na posłowaniu...
  • @MariuszLewandowski-Fc - A Ty skorzystasz z naszych rad? Znajdź pracę. Zmień kurtkę. Zadbaj o siebie.
  • @zając - Mógłbyś za klauna robić, ale nikt Cię nie powiadomił. Jaka szkoda
  • MariuszLewandowski-Fc Problem z Jakubiakiem jest taki że nie ważne co mówi - ważne co robi. Kukiz miał 20% poparcie w wyborach prezydenckich ponieważ murem stanęli za nim wszyscy patrioci i antysystemowcy. Natomiast na listy do sejmu weszli dożłobowcy - w Elblągu II był dożlobowiec opaczewski - politykier agnostyk czy ateista negujący rolę Boga i Kościoła w życiu Polski. Sprzedał się pisowi w ramach sprzedania Gowina - potem to samo zrobili Jakubiak i Kikiz szmacąc się ostatecznie. Poznasz ich po czynach nie po słowach Nie gada się z kimś kto jutro zmieni zdanie bo dostał parę kapselków od kota prezesa z Nowogródzkiej bo to strata czasu. Majątek zawsze stanowi obciążenie przykład Trampa i jego spraw sądowych bo zawsze można go stracić - szczególnie w Polsce gdzie sądownictwo jest nadal postkomunistyczne i w układzie władzy przeciwko obywatelowi. Jak się dorobił nie wiem - zakładam że uczciwie. Natomiast rembelski moim zdaniem nie dorobił się uczciwie i wykorzystał stanowisko do uwłaszczenie się na majątku "Bumaru" kosztem ludzi z którymi pracował. To rzuca cień i na Jakubiaka
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-13)
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi mam już ponad 20 letni staż pracy a zbliżam się już chyba do 30 stu czego i tobie życzę. Kurtka którą nosze jest jeszcze z czasów Referendum i bardzo ją lubię - potrzeby podążania za modą nie odczuwam. Jeśli masz dal mnie propozycję pracy z wynagrodzeniem rzędu 2 tyś euro netto to proszę bardzo chętnie podejmę ją nawet jutro. Tam zwane " dbanie o siebie " jest objawem podążania za trendami i ten trend jakoś mi nie odpowiada. Jeszcze jakieś ciekawe rady czy propozycje ?
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-13)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ferdek pocieszny jesteś. Bajdurzenie idzie Ci koncertowo. Oferty pracy i za 5tys EURO wiszą na portalach. Kwestia poziomu o kwalifikacji. Bez odbioru.
    0
    1
    Darecki42(2025-02-13)
  • @zając - Tęczowy już był w Elblągu. Naściemnial i pojechał. Pewnie budować kolejny najdroższy kibel w Polsce lub najdroższą kładkę rowerową. NIK do roboty.
  • Kosmita @bra - I to jest właściwa chrześcijańska postawa dotycząca miłości bliźniego. Dziś są WALENTYNKI a Ty kogo kochasz?
    0
    0
    Kosmita(2025-02-14)
  • Kosmita @bra - A Ty jaki masz odcień skóry?
    0
    0
    Kosmita(2025-02-14)
Reklama