UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pan Andrze Śliwka jest przesympatycznym, przystojnym, inteligentnym, oczytanym, pracowitym ponad przeciętność człowiekiem. Wspaniałym posłem. Jest z mojej ukochanej i jedynej Polskiej partii PiS, która pozwoliła wstać z kolan naszemu narodowi i znowu stać się społeczeństwem bardzo bogatym i niezależnym. Wkońcu dzięki niej nastała demokracja. Pan Andrzej napewno będzie dzielnie rządził naszym miastem jak nasz przewspaniały prezyden Andrzej Duda. Liczę na to, że zachowa dobry stosunek władzy miejskiej do Elbląskiego kościoła gdyż jestem katoliczką. Jeśli wysłał go sam Pan Prezes Jarosław Kaczyński to znaczy, że jest najlepszy do tego zadania. Andrzej Śliwka ma mój głos.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    7
    Maryla z Elbląga(2024-04-13)
  • @Maryla z Elbląga - Witam jest mi zwyczajnie Pani żal. Została Pani zmanipulowana za sprawą TVPiS przez złych ludzi którzy składają ręce do bozi, a później robią straszne rzeczy. W Elblągu mieszkają myślący ludzie, którzy zagłosują na Michała Missana dlatego Pan Śliwka nie ma tu czego szukać. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    9
    struspedziwiatr(2024-04-13)
  • @Maryla z Elbląga - To się z nim ożeń!!!!!
Reklama