UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • I zero informacji na przystankach, brawo ZKM. A przed chwilą ZKM się chwalił na Facebooku, jaka to nowoczesność u nich zapanowała.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    1
    BordelloBomBom(2021-08-06)
  • @BordelloBomBom - Hahha jesteś zwykłym baranem, W Elblągu jest (wraz z drugą strefą)347 przystanków. A teraz pracownik Tramwajów licząc tylko przystanki tramwajowe dla linii 1,2,4 jest ponad setka. To chyba tylko ta kristyna cipuszenko z vizą by zdążyła obkleić.
  • @awer - Po to służą tablice informacji dynamicznej których w Elblagu brak. W innych miastach to standard na każdym przystanku, ale nie w Elblągu!
    8
    0
    Dominik53(2021-08-07)
  • @awer - awer sam jesteś Baran. Wystarczyło zawiesić informacje od Pl. Słowiańskiego w kierunku Pętla Druska i w kierunku powrotnym tj. 16 przystanków i informacje na tablicach elektronicznych po to są.
    4
    2
    NadszyszkownikKilkujadek(2021-08-07)
  • @BordelloBomBom - Na niektórych przystankach są przecież tablice dynamiczne np. przy ogrodach czy przy pl slowowianskim. Niestety ta przy placu jest mało juz czytelna czas na wymianę
    3
    1
    Ferdek.Schichau(2021-08-07)
  • @Ferdek.Schichau - Info o tym było - sam widziałem, zresztą i na fejsie i na stronie też. .. Widziałem jak ludzie dzwonią też na informacje tramwajów
  • Może i było ja pjsze o tablicach dynamicznych które są w Elblagu
    2
    1
    Ferdek.Schichau(2021-08-07)
  • @Ferdek.Schichau - Widziałam na tablicy przewijana informacje o zmianie tras, w piątek około 16 na placu słowiańskim.
Reklama