UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bezrobocie spada, bo ludzie uciekają z tego miasta. Statystyki mówią same za siebie. Elbląg to miasto dinozaurów i ofert pracy za 4k
  • @jdjd - Kto ucieka? Jak wszyscy wyjechali a zostały nieroby. Do pracy za 4,5 netto nie pójdą do Biedronki jak weźmie 2,4 za trójkę dzieci doda socjal z MOPS i ma wyj.....
  • @jdjd - Wokół mnie wszyscy 7,8 tys netto listę płac przygotowuję jako kadrowa to wiem. Magazynier ma 5 do ręki. Przychodzi do pracy na 8h.40h tydzień. Specjalista ds. produkcji 7.Jego majster 8,5.A ja główna księgowa 10.Udziałowcom Spółki w kieszeń nie zaglądam. Ich biznes ich ryzyko. Ale za 4k pracują u nas szanowane Panie sprzątaczki. Tylko pracę trzeba umieć szanować...
  • .... TYLKO księgowa przez "roztargnienie" zapomniała podać nazwę firmy by uwiarygodnić swój wpis. BUACHA CHA
  • @jdjd - To prawda aby mieć w Elblągu pracę to trzeba nie wiadomo co zrobić wymagają nie wiadomo co np pomoc kuchenna dają umowę zlecenie w tych czasach umowa zlecenie śmieszne w Elblągu jest bardzo mało pracy nie polecam tego miasta albo zapraszają na rozmowę o pracę mówią że skontaktują się czy dana osoba się nadaje czy nie to wogole tak nie jest i później jest cisza nie polecam pracy w tym mieście ani samego miasta
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    4
    Pati pati(2025-04-09)
  • @jdjd - Taka ciekawostka, że bezrobocie w mieście rośnie, nie wiem co w powiecie.
  • Ty powiedz mik dgdzie, bo za tą kasę chętnie wbiję! Wiadomość na priv.
Reklama