UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trolle hejtujcie dalej Owsiaka i WOŚP, a za rok znowu padnie rekord!
  • Czy jakby nie było fajerwerków to też by padł taki rekord ? Może warto pomyśleć o ptakach i zwierzętach, które razem z nami zamieszkują to miasto ? To nie jest głos przeciwko tej zbiórce... tak na wszelki wypadek, gdyby jakiś sprytny populista chciał przyprawić GM populistyczno-socjopatyczną mordkę...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    26
    GłębokaMyśl(2025-02-26)
  • Taka jest presja, że niedługo 1,5% podatku obowiązkowo dla WOŚP każą Ci zapisać.
  • To nie jest kwestia hejtu on tylko napędza rozpoznawalność. Pojawia się tylko pytanie czy Owsiakowi już można odmówić reprezentując poważną firmę i mając inne poglądy. Bo można ze stołka polecieć jak współpraca nie zostanie podpisana i haracz na WOŚP nie zostanie oddany. Mnie bank nie pyta czy chcę w tym być więc jak zmieniłem bank i nie oszukujmy się to jest z naszych prowizji. Spółki nie oddają swoich zysków.
  • @bra - Odezwał się ruski troll siejący dezinformację. Owsiak ze swojej spółki Złoty Melon przez te wszystkie lata sam wpłacił na konto WOŚP przeszło 17 mln zł. Więc jak ma brać kasę z WOŚP skoro sam wpłaca? Wy ruskie trolle dalej tak piszcie to za rok padnie kolejny rekord!
  • @bra - Ty pisiurku już pobiłeś rekord..... głupoty i wazeliniarstwa
    17
    18
    Nielubiekaczek(2025-02-26)
  • @GłębokaMyśl - gg nie wymaga dodatkowego przyprawiania populistyczno-socjopatycznej mordki...
  • @bra - Zrob taka akcje, zbierz pieniadze na sprzet czy co tam bedzie potrzebne..... Jak dla mnie to se mozesz wziąć nawet polowe.
  • " gg nie wymaga dodatkowego przyprawiania populistyczno-socjopatycznej mordki... " gg - to twój post ? Podpisz się, to nie boli.
    1
    2
    GłębokaMyśl(2025-02-26)
  • @bra - Moherek żoliborski zrobił zbiórkę. Trafił kilka milionów. Ile przekazał na cele społeczne nie związane z populizmem i socjopatią ?
    7
    5
    GłębokaMyśl(2025-02-26)
  • @GłębokaMyśl - Też jestem za CAŁKOWITYM zakazem WSZELKIEJ PIROTECHNIKI przez cały rok oraz BARDZO surowymi karami za nieprzestrzeganie
  • Juras, rodzinka, zloty melon i rock festiwal rączki zaciera od sponsorów.
    3
    5
    Bezprawie Tuska(2025-02-26)
  • @GłębokaMyśl - Naprawdę fajerwerki dwa razy w roku(a właściwie już chyba tylko raz) przez parę minut to taki wielki problem? Pominę dzikie ptaki bo one nie mają opiekunów (mają za to innych wrogów np. myśliwych, Egipcjan strzelających do bocianów itd). Opiekunowie kotków i piesków mogą zadbać aby przez te parę minut zwierzęta się nie płoszyły, sposobów jest wiele. A co z pieskami szczekającymi i szczerzącymi kły na przechodniów, pogryzieniami (a i niekiedy zagryzieniami zwłaszcza dzieci), stres, skoki ciśnienia to nie istotne prawda? Co z kupkami na trawnikach, no tak trawnik nie jest po to aby po nim spacerować, ale różne służby wykonują na parkingach czynności, najczęstszy to sprzątaczki. Mniemam, że Głębokość jest wegetarianką lub wegetarianinem skoro tak dba o zwierzęta.
Reklama