UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja bardzo poważnie i myślę że należy się dla Pana który uratował życie medal dla Honorowego Obywatela za ofiarność. Dziś to rzadkość gdy panuje taka znieczulica należy nagłaśniać i nagradzać takich elblążan. Bardzo dobra i godna pochwały postawa. Brawo.
  • To co mi się należy za oddanie 40 litrów krwi ?
  • Moja sąsiadka wczoraj wyrzuciła śmieci do śmietnika, wyobraźcie sobie segregowała odpady. Bardzo dobra i godna pochwały postawa. Może też ten medal? Człowiek zachował się normalnie, przyzwoicie ale czy to takie dziwne? Może dziwi i zachwyca to tych znieczulonych, którzy nigdy nie wyciągną ręki do potrzebującego. A na szefa WOŚP-u wylewacie jednocześnie kubeł pomyj.
  • Nic!!! Jesteś honorowy a jak nie to przestań oddawać.
  • SZACUN WIELKI za oddawanie krwi, Kiedyś nawet miałem plan oddać ale przy pierwszym podejściu zemdlałem i tak to się zakończyło...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Rowerzysta.(2025-01-24)
  • "A na szefa WOŚP-u wylewacie jednocześnie kubeł pomyj. " - Robią tak, bo za przeproszeniem, to mogą mu tylko skoczyć. Brawa dla przechodnia
  • Ty masz złote odznaki HDK, i inne profity!
  • Ostanio miałam podobna sytuacje. tylko że st
Reklama