UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja tam dumny jestem z naszych posłów, senatora, prezydenta - z portu, dróg I ulic, mostów a szczególnie ze Wschodniej to inwestycja budowana w szalonym temple, bo I bardzo potrzebna a u nas jak coš bardzo potrzebne to wiadomo... idzie jak krew z nasa, albo w piach... " ta w piach". - czekają jeszcze nas oczywiście wielokrotne konsultacje, ale komu by tam się śpieszyło... dał Bóg dzień !!, da I radę - jak miło popatrzeć na to zdjęcie, co za wspaniałe gremium, gremium na nasz czas I nasze możliwości, to dzięki nim razem I każdemu z osobna dziękuję za te wspaniałe rządy I determinację w sprawie budowy portu na który jeszcze nie zarezerwowano ani złotówki w budžecie miasta, ale jestem pewien, że plany I dokumentacja niebawem powstanie, jak na wiele potrzebnych I niezbędnych inwestycji, jak choćby dokumentacja na wykonanie podgrzewanej murawy, to właśnie na nią, na jej dodatkowe dofinansowanie zwołano nadzwyczajną sesję rady, brak mi słów I pochwał na tak szybką I gwałtowną reakcję w tej sprawie. , co prawda temat podgrzewanej murawy ciągnie się już... ho ho.. , albo I dłużej, ale pamiętam, że już za trenera... no ten co przyszedł z Lechii a Olimpia po raz pierwszy zameldowała się na zapleczu ekstraklasy, juž wtedy mówiło się o jej podgrzewaniu... jednak co ma wisieć nie utonie- I Ci wspaniali z tego zdjęcia spełnią moje chłopięce wtedy marzenia- choć dziš jestem już dziadkiem
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    1
    Staruszek portier(2025-02-03)
  • MariuszLewandowski-Fc @Staruszek portier - Jestem pod wrażeniem, ,, ,GRATULACJE no i pokoik numer dziewięć jednak zobowiązuje... Miłego dnia
    2
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-03)
  • @Staruszek portier - O Łazarek - przypomniałem sobie to nazwisko, byłem młodzièńcem, podobnie jak Wcisło - dziś senatorem w stolicy nad Wisłą, jest tam już od dawna w gronie Śliwek I Gruszek... a ja w innym gronie- Portier Staruszek
    3
    0
    Staruszek portier(2025-02-03)
Reklama