UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Śmiejcie się i miejcie te szczepionki w d. .. Jak ktos napisal wyzej, ale życzę zeby pozamykali gdy będzie lockdown tych co są anty. Wasze widzi mi się sprawi ze sami sobie zgotujecie ciężki los a szczepionka to tylko minuta zabiegu i moze uchronic przed powiklaniami i śmiercią. Nie zachowujcie się jak male dzieci w piaskownicy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    66
    Art :)(2021-08-10)
  • @Art :) - Właśnie te szczepionki wykańczają ludzi, dlaczego o tym nikt nie mówi? Mój mąż po szczepieniu walczył o życie. Było naprawdę nie wesoło. Idzcie i szczepcie się po 4 razy, i co to da??
    48
    20
    emerytka(2021-08-10)
  • @Art :) - OK, ale o co ci chodzi. ZASZCZEPIŁEŚ SIĘ TO JESTEŚ BEZPIECZNY, czy jednak nie ? Pozwól tym, którzy myślą inaczej niż ty umierać tak jak sobie tego życzą, albo po prostu żyć w zgodzie z ich światopoglądem i innym niż twój pomysłem na życie. Zaszczepieni są jako ta babcia z napadniętego dyliżansu. .. jak wszystkich to wszystkich. Odrobina dystansu i szacunku dla myślących inaczej nie zaszkodziłaby żadnej ze stron.
    26
    5
    GłębokaMyśl(2021-08-10)
  • @Art :) - @art- powiedz to dla tych co mają ciężkie powikłania o szczepionce!
    16
    2
    grzesion(2021-08-10)
  • @Art :) - Zacytuję Ci fragment mema, aczkolwiek tak bardzo prawdziwy: Wyobraź sobie wirusa tak groźnego, że muszą ci mówić w telewizji o jego istnieniu i szczepionki tak skuteczne i bezpieczne, że muszą cię namawiać, przekupić i zmuszać, żebyś chciał się zaszczepić.
    16
    4
    Mjr.Tom(2021-08-10)
  • @Art :) - nieważne ile razy się zaszczepisz i tak bedą ci wmawiać że kolejna jest potrzebna bo jest nowy wariant a jężeli chodzi o zamykanie ludzi niezaszczepionych to jest sprzeczne z naszą konstytucją
    12
    5
    paweł879(2021-08-10)
  • @Art :) - Przecież i tak pozamykają wszystko bo jest nowa odmiana wirusa, zmutowana, a szczepionka nie pomaga. Przecież o tym trąbią od jakiś 3mscy. Liczyłeś na to, że się zaszczepisz, uratujesz świat i będzie wszystko ok? No sorry ale z przykrością muszę ci powiedzieć, myliłeś się. .. .
  • @emerytka - Mnie i wszystkich co znam i się zaszczepili zadna szczepionka nie wykonczyla ale covid tak. W świąteczny grudniowy weekend czlowiek sie zawinął przez burzę cytokinowa apowodowana ta zaraza
    0
    7
  • @GłębokaMyśl - Ja szanuję za ro anty niszcza punktt szczepień a ostatnio jakiś wariat straszyl strzelaniem do tych co chca się szczepić. Dzięki takiemu mysleniu jak twoje moze byc ciezko a pretensje będziesz miec sam do siebie. Daje ci wolna reke umrzesz jak chcesz. Ale przy covid w samotności bo nikogo do ciebie nie wpuszczą. Będziesz plakac ze ograniczenia, znowu wszystko pozamykane. Ale sa tacy którzy chcą normalnie żyć i pracować. Nie chcesz się szczepić to spadaj na Antarktydę.
    0
    4
  • @emerytka - Naprawdę słabe. .
  • @Art :) - I co zamierzasz się szczepić co roku? Skoro certyfikat po szczepionce ma roczną datę ważności to wiadomo, że będą kazali co roku się szczepić. Czy wszyscy szczepionkowcy mają tego świadomość, że co roku trzeba będzie się szczepić. Cudowny biznes dla firm farmaceutycznych. Nobla powinien dostać wynalazca wirusa.
  • @emerytka - A ja i moja zona się zaszczepiliśmy i nic nam nie bylo. Dwa dni podwyższona temperatura i tyle.
  • Szczepionka to nie antidotum na wirusa. Chcesz się szczepić i mieć lżejsze powikłania szczep się. Nie chcesz się szczepić nie szczep się i tak to powinno wyglądać. A kazda mutacja koronowirusa będzie bardziej zakaźna czyt. mocniej się roprzestrzeniać ale co za tym idzie, mniej smiertelna. Tak mają Koronawirusy. Zarówno promotorzy szczepionek jak i antyszczepionkowcy są jak fanatycy. Ja się zaszczepiłem tylko i wyłącznie dlatego, żeby nie bulić na lotniskach po kilka set pln za testy i nie siedzieć w kwarantannie. Gdyby nie to bym się nie szczepił. Także taka o to dobrowolność.
    5
    1
    Tralala(2021-08-11)
  • @grzesion - nie znam takich
  • @Tralala - ale antidotum na smierc, nikt nie mowil ze to sluzy przeciwko szczepionce tylko przeciwko powiklaniom i smierci, malo osob poumierało?
  • @Tralala - Wytresowali cię i teraz szczekasz mniej agresywnie. Nakazują siedzieć z podkulonym ogonem to siedziałeś, a teraz nakazują się szczepić to z podkulonym ogonem pobiegłeś się zaszczepić bo cię wytresowali zakazami które są nielegalne. Nielegalne, ale ty nawet nie poczytałeś, nie zapytałeś, nie poszedłeś po rozum do łba, tylko jak wytresowany piesek z podkulonym ogonem polazłeś się zaszczepić bo nie dochodzi do twojego łba pustego że kwarantanny w każdym kraju są nielegalne, w tym w Polsce.
  • @Art :) - Właśnie w piaskownicy siedzi jak na razie ponad 15mln. zaszczepionych.
    0
    0
    joa...(2021-08-12)
  • Wytresowali? Weź człowieku przeczytaj swoje wypociny. Polazłem się poczepić - wyjasniłem Ci czemu. Także ta twoja retoryka jest śmieszna. Nie chcesz się szczepić, nie szczep, chcesz to się szczep. Fanatyku. Poleć sobie gdzieś np. do francji i wal te nielgalne zakazy. Wylądujesz w więzieniu i wtedy jak Ci jakiś ciemny pan w łazience przytuli - to na ucho możesz mu mówic illegal lockdown. Do restauracji nie wejdziesz, za testy musisz bulić itp itd. Jeśli maksymalnie twoja podróż to do suchacza i z powrotem to nie musisz się szczepić. Jeśli dużo latasz to zrozumiesz po co się zaszczepiłem. Pieniacz :)
    0
    1
    Tralala(2021-08-12)
  • @Art:) - @grzesion - nie znam takich Mówisz, ze nie znasz takich co maja ciężkie NOP po szczepieniu. Ja mam w rodzinie osoby, które po szczepieniu dostały arytmii serca i zakrzepicy w nodze, oraz spadek ciśnienia tętniczego. A jak nie wierzysz w ciężkie powikłania, to polecam wpisac w google NOP i wejść na stronę rządowa i na dole strony pobrać sobie plik PDF z tymi które zostały zgłoszone i sprawdzić tylko w ostatnich dniach ile było takich cięższych. Zapewniam, ze to pewnie jest mały odsetek tych które wystąpiły, np tych przypadków z mojej rodziny tam nie ma, czyli lekarze nie zgłosili. Na szybkiego jedno zdjęcie z NOP ze strony rządowej
    1
    0
    grzesion(2021-08-13)
Reklama