UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Na początek po raz kolejny szacun - zaczyna być miło. "Ciemny" co prawda może być obraźliwe ale wobec Facebooka to lekki prztyczek.... Nie bardzo jest tu kandydat dla mnie więc pewnie znów postawię na Tolka Banana
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-15)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A ja bym chcial miec mozliwosc zaglosowac na Fc Mariusza Lewandowskiego. Czemu Wacmosc nie kandydujesz? Taki mądry prawy uczciwy elokwentny sprawiwdliwy postawny i okazaly. Do boju Fc. Przypominam ze ja nadal czekam
    0
    0
    Kanclarz z Kancelarii(2025-01-15)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Nie uważa Pan.... czekam aż dostanę propozycję objęcie tronu Chin.... Nie wiem czy Pan wie ale..... cysorz to ma klawe życie....
    0
    0
  • @MariuszLewandowski-Fc - Odpowiedz zbyt nonszalancka. Prosze o rozwiniecie bo w tle honor Waszmoscia. Obietnice sie spelnia. Wiec z uporem maniaka przypominam ze ja nadal czekam. Jest tam jakis kregoslyp moralny u Baciaty?
    1
    0
  • @MariuszLewandowski-Fc - W kwestii sprostowania. Nie cysorz a I sekretarz. Hmmm to by wyjasnialo wiele z tej ukladanki o przeszlosci Baciaty. Zaczynam kminic. Dzieki za podpowiwdz Waszmosc :))
    0
    0
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Groźba nie obietnica.... to raz. Zaczynasz Pan pisać z sensem i jeśli jest w tym moja zasługa to już mam plus u Pana Boga. Ale może rozwinie Pan tego Baciate bo tępym jak zadzicie przedzidzia dzidy i nie łapie o co rzecz idzie ? Jeszcze trochę Waść pokminisz i rozkminisz Nie sekretarz jedna nie.... Cysorz to ma harem a co ma sekretarz ? Sekretarkę lub dwie, ,, ,Cysorz, ,,
    0
    0
Reklama