UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zagłosuje na patriote który NIE bedzie uległy wocec Berlina, Telavivu, Moskwy, Kijowa tak jak ten kandydat KO, zagłosuje na Grzegorza Brauna.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    4
    Zofffia(2025-01-20)
  • @Zofffia - No, z tą Moskwą i brakiem uległości wobec niej w konfie to bardzo duża pomyłka. Bez pozwolenia Moskwy to siku nie pójdą nawet.
  • @Dwa - „Z premierem Putinem przypilnujemy, by nikt piachu w tryby nie sypał” - Tusk, Choć mamy swoje poglądy na sytuację w Rosji, chcemy dialogu z Rosją taką, jaką ona jest - Tusk Jeszcze masz cos do dodania platformierski trollu?
    6
    3
    Zofffia(2025-01-20)
  • @Zofffia - TAK - Mam do dodania, że człowieka oszusta poznam od razu. Napiszę Ci też, że nosie mam Tuska i PO, ale to jest jedyna jakaś tam mniej zła opcja. Reszta to podłe cwaniaki i oszuści do sześcianu i bez skrupułów.
  • MariuszLewandowski-Fc @Dwa - No szanowny Panie jako były członek Konfederacji Korony Polskiej żądam od Pana oficjalnych przeprosin za takie stwierdzenie sugeruje ono bowiem że jako jeden z członków tego ugrupowanie przyjmując pierwszą pierwszą i drugą wersję Statutu partii działałem po dyktando obcego mocarstwa. Znieważa Pan w ten sposób moją osobę i narusza moje dobra osobiste. Na przeprosiny ma Pan 24 godziny w tej dyskusji jest obecnie 15-50 dnia 20-01-2025 r. Formę przeprosin pozostawiam Pana uznaniu przynajmniej zanim będę zmuszony sformułować żądanie do postępowania adhezyjnego. Pozdrawiam
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-20)
Reklama