UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Morderca za kółkiem
  • @Ggh - Zamordował kogoś? Mylisz pojęcia.
  • Nieuki, zamiast minusować wyjaśnijcie, jakim on jest mordercą? Nie oznacza to wcale, że uważam jazdę na podwójnym gazie za dopuszczalną. Ja sama jestem użytkownikiem samochodu i jeżdżę codziennie i wolę jak pozostali uczestnicy ruchu drogowego są trzeźwi, mam wątpliwości co do trzeźwości minusujących, siedzicie na kanapach chlejąc piwo lub muły i sobie bez refleksji(bo skąd) klikacie.
  • potencjalnym
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    4
    niedlagłupoty(2025-04-06)
  • @niedlagłupoty - "potencjalnym zabójcą" może, ale nie mordercą, ale nieukom się nie wytłumaczy. Potencjalny zabójca nie jest zabójcą. Ale co wy tam ogarnianie, piwo, muła, flaszkę i dalej klikacie pierdoły.
  • @Ggh - Jaki k. morderca? Ten kierowca miał szczęście że jego nie zamordowali. "Ponad sto osób w ciągu pięciu lat zmarło po interwencjach policjantów. Od grudnia 2018 roku w wyniku interwencji policji zmarło przynajmniej 111 osób"
    2
    9
    Tak było za pisu(2025-04-07)
  • @niedlagłupoty - To raczej ci co go "zatrzymali" są potencjalnymi mordercami. "Ponad sto osób w ciągu pięciu lat zmarło po interwencjach policjantów. Od grudnia 2018 roku w wyniku interwencji policji zmarło przynajmniej 111 osób"
    3
    11
    Pisowskie służby(2025-04-07)
  • @niedlagłupoty - Co ty wiesz o mordercach?
    1
    5
    Bez konsekwencji(2025-04-07)
Reklama