UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie będzie referendum. Doktor prezydent nie ma zgody Donalda. Będziemy im płacić po 12 tys. miesięcznie na jednego uchodźcę. Niemcy już od tamtego roku przywieźli nam kilkanaście tysięcy niepotrzebnych im osób. Brawo wyborcy koalicji 13 grudnia, najlepiej niech miłośnicy nierządu przyjmą nielegalnych do swoich domów i na swoje utrzymanie. Nie wzięliście udziału w referendum i premier Was oszukał. Jak zwykle.
  • @bra - ciebie polexit twój idol z żoliborza przez 8 lat robił w bambuko-cieszysz się?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    11
    jawamwojtaniewybieralem(2025-02-21)
  • @bra - Poszukaj sobie w internecie jak łatwo bylo przejść ten pisowski pł żeotek na granicy z Białorusią. Niemcy już w 2023 pisali że rejestrują kilkanaście tysięcy ludzi miesięcznie którzy przyszli do Polski z Białorusi.
  • @bra - Dlaczego ja mam ich przyjmować na swój koszt? To ja popierałem bombardowanie i "wprowadzenie demokracji" przez USA w ich krajach? Może to ty im zapłacisz ze swoich? Cieszyłeś się, gdy rozwalali im kraje, a teraz się irytujesz, bo Ci ludzie chcą swojej rekompensaty?
  • @bra - Ty jesteś gupia jak... "Afera wizowa wstrząsnęła Polską, a przez nasz kraj do Europy dostało się mnóstwo migrantów. Teraz były szef MSZ z ramienia PiS Jacek Czaputowicz stwierdził jak gdyby nigdy nic, że cały czas Niemcom "wpuszczaliśmy świadomie wielkie rzesze, tysiące tygodniowo" migrantów. "
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    5
    Hipokryci z pis(2025-02-22)
Reklama