UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rafał Trzaskowski 45% ?! co jest
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    adamss(2025-01-29)
  • @adamss - Upraszam się objaśnienia względem tej Waszej ekscytacji cyferkowej. Nie rozumiem, Ten ma tyle Tamten aż tyle, jakie to ma znaczenie dla Was? Co Wy z tego macie? Czy może któren z ocyfrowanych nosi Wasze nazwisko, czy to jakaś Wasza rodzina? Czy też może coś od tych Ocyfrowanych dostaniecie? Czy naprawdę myślicie, że taki Ocyfrowany czymś się z Wami podzieli? Bardzo proszę o wyjaśnienie mi tej sprawy. Kosmita
    1
    0
    Kosmita(2025-01-29)
  • @Kosmita - Uważam, że szkoda tu się rozwiązywać w komentarzach na portelu. Po prostu szok i zwątpienie w ludzi, czym się kierują w życiu.
    1
    0
    adamss(2025-01-29)
  • @adamss - Spieszę wyjaśnić, ja Waszeci się nie czepiam. Ja tylko szukam kogoś, kto zechciałyby mi tę sprawę wyjaśnić z ichniennego punktu widzenia. Kosmita
    0
    0
    Kosmita(2025-01-29)
  • @adamss - Rozwiń tą ciekawą myśl. Czym mają się kierować jak nie własnymi przekonaniami. Jedne z drugimi się nie pokrywają, podobnie jak w życiu. Po kątach oczywiście razem wódkę piją, lewak i ten z prawicy. Tylko to pod osłoną nocy i hotelowych kuluarach na Wiejskiej.
Reklama